Pera Villa'nın şanslı müşterileri altınlarını teslim aldı

Çerkezköy, Kapaklı ve Çorlu'da pasta ve unlu mamuller sektöründe faaliyet gösteren Pera Villa Pastaneleri, yılbaşı geceleri geleneksel hale getirdiği altın hediyesine bu sene de devam etti. Pera Villa, kuruluşunun

Çerkezköy 7.01.2021 10:52:00 0
Pera Villa

Yılbaşı gecesi Pera pastalarından çıkan çeyrek altın geleneğini geçen sene 20 altınla sürdüren Pera Villa Pastaneleri, bu yıl da Kapaklı Organize, Çerkezköy ve Çorlu şubelerinde 31 Aralık gecesi saat 23.00’a kadar satışa sunduğu yaş pastaların içerisine 21 çeyrek altın kartı koydu. Pastalarından altın kartı çıkan müşteriler, Pera Villa Pastaneleri'nin Çerkezköy Atatürk Caddesi'nde bulunan şubesine gelerek, burada Pera Villa Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Aktürk'ten çeyrek altınlarını teslim aldılar.

 

 

AKTÜRK, TEŞEKKÜR ETTİ

 

Altın kazanan müşterilerini tebrik eden Pera Villa Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Aktürk, 2021 yılının herkese sağlık, mutluluk ve başarı getirmesi dileğinde bulundu. Çeyrek altın kampanyasını, yılbaşı gecesi müşterilerine jest yapmak amacıyla başlattıklarını kaydeden Aktürk, "Kuruluş yıldönümümüze özel bu kampanyada her yıl altın sayısını bir adet artırıyoruz. Bu yıl 21 çeyrek altın hediye ettik, önümüzdeki yıl bu sayı 22 olacak. Kampanyaya yoğun ilgi gösteren müşterilerimize teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

 

 

"PANDEMİSİZ VE SAĞLIKLI GÜNLER DİLİYORUM"

 

Geçen yıllarda altın kazanan müşterilerini akşam yemeğinde ağırlayarak altınlarını teslim ettiklerini belirten Pera Villa Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Aktürk, pandemi nedeniyle bu yıl böyle bir etkinlik düzenleyemediklerini ifade ederek, "Umarım Türkiye'miz ve insanlık, en kısa zamanda bu beladan kurtulur ve biz de müşterilerimizi pastanemizde ağırlamaya başlayabiliriz. Geçen yıl hem dünyada hem yurdumuzda hem de ilçemizde çok zor geçti. Çok sayıda insan sevdiklerini kaybetti, koronavirüs tüm alışkanlıklarımızı ve hayatımızı değiştirdi. Son günlerde olumlu gelişmeler yaşanıyor. Vaka sayılarının düşüşe geçmesi ve aşı haberleri umudumuzu artırdı. Sağlıklı günlerin bir an önce gelmesini diliyorum" ifadelerini kaydetti.

 

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10