"Basınımızın güçlenmesi, Tekirdağ'ın güçlenmesidir"

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Vali Aziz Yıldırım, "Basınımızın güçlenmesi, Tekirdağ'ın güçlenmesi demektir. Bu yüzden yerel gazetelerimizi satın

Tekirdağ 8.01.2021 11:40:00 0
"Basınımızın güçlenmesi, Tekirdağ

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yayınladığı mesajda, "Vatandaşlarımızın haber alma ve bilgi edinme ihtiyacının doğru biçimde karşılanmasını sağlayan gazetecilerimiz, toplumdan gelen istekleri yansıtıp kamuoyu oluşturulmasına aracılık yaparak ülkemizin demokratikleşme sürecine büyük katkı sunmaktadırlar" dedi.

 

YEREL BASINA SAHİP ÇIKMA ÇAĞRISI

 

Basın camiasının, Tekirdağ'ın sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesi ve kalkınması için yürütülmekte olan çalışmalar ve projelerin paylaşılması ve kamuoyu tarafından sahiplenilmesinde de büyük ölçüde katkı sunduğunu kaydeden Vali Yıldırım, şöyle devam etti: "Basın mensupları, tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 pandemisi sürecinde vatandaşlarımızı bilgilendirmiş, alınan tedbirlerden haberdar ederek salgınla mücadele sürecinde önemli bir rol üstlenmişlerdir. Bu süreçte bizlere ve görevlilere yardımcı olan tüm basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Basınımızın güçlenmesi, Tekirdağ’ın güçlenmesi demektir. Bu yüzden yerel gazetelerimizi satın alarak evlerimizde, iş yerlerinde, kahvehanelerde, çay bahçelerinde bulunduralım, internet haberciliği yapanları takip edelim ve yerel basınımızın güçlenmesine vesile olalım. Basınımız vasıtasıyla, koronavirüs tedbirleri konusunda vatandaşlarımıza bir kez daha hatırlatıyorum: Maske, sosyal mesafe, el hijyeni kurallarına riayet etmeye devam edelim. Birlikte tedbir ve mücadele ile koronavirüsü yeneceğiz. Kamuoyunu doğru bilgilendirmek adına gece gündüz demeden fedakârca görev yapan tüm basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, meslek hayatlarında başarılarının devamını dilerim."

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10