Kan bağışına AK Parti'den tam kadro destek

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı, pandemi sürecinde kan stokları azalan Türk Kızılay'ına kan bağışında bulundu. Pazar günü teşkilat önünde bulunan park içinde kurulan çadır i

Çerkezköy 10.01.2021 17:52:00 0
Kan bağışına AK Parti

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, meclis üyeleri, yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleri ile birlikte kan bağışında bulundu.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Pazar günü 12.00-19.00 saatleri arasında ilçe teşkilatı önünde bulunan park içinde gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasına yoğun yağış olmasına rağmen partililer ve vatandaşlar yoğun katılım sağladı. İlçe yönetim kurulu üyeleri, parti üyeleri ve birçok vatandaşın katılımıyla düzenlenen etkinlik için katılımcılara teşekkür eden İlçe Başkanı Kamil Çetintaş; “Kızılay ile görüşmelerimizde pandemi nedeniyle kan depolarında kan eksikliğini söylediler. Bizde bu kampanyayı iki aydır planlıyorduk ve bugüne nasip oldu. Ülkemize hayırlı olsun. Bu nedenle biz de vazifemizi yerine getirerek, kan ihtiyacı olan vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla böyle bir etkinlik tertip ettik. Katılımcı arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

HEDEFİMİZ 120 ÜNİTE

 

Hedeflerinin 120 ünite olduğunu kaydeden Çetintaş, “ Biz bugün hedefimizi 120 olarak belirledik. Yetkililer ise günlük 70-80 civarında alım olduğunu söylediler. Geçtiğimiz haftalarda Cumhur İttifakı ortağımız MHP tarafından da kan bağışı yapılmıştı. Burdan diğer siyasi parti temsilcilerine de bir çağrıda bulunmak istiyorum. Kızılay’a kan vererek destek olalım. Diğer siyasi parti temsilcileri de kan bağışı kampanyası düzenlemeli. Aynı zamanda STK temsilcileri ve dernekleri de bu tarz sosyal sorumluluk projelerine davet ediyorum” dedi.

 

 

SİZİN VERECEĞİNİZ BİR ÜNİTE KAN 3 CAN KURTARACAK

 

Kampanyaya destekte bulunan AK Parti İlçe Teşkilatına teşekkür eden Türk Kızılayı Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Karaca, “ Pandemi nedeniyle Kızılay’ın kan ihtiyacı arttı. Bu nedenle kan bağışını hafta sonlarının dışında Cuma gününü de dahil ederek 3 güne çıkardık. Tüm vatandaşlarımızı kan vermeye davet ediyorum. Sizin vereceğiniz bir ünite kan 3 can kurtaracak” dedi.

 

KAN BAĞIŞI ÖNEMLİDİR

 

Kan bağışı kampanyasına kan vererek destekte bulunan Çerkezköy Eski Belediye Başkanı Ali Ertem, “  Yıllardır kan bağışçısıyım. Özel günlerde özellikle kan vermenin daha da anlamlı olduğunu düşünüyorum. Hem kendi sağlığımız için hem de bağış yaptığımız kanın birilerinin hayatına dokunma noktasında değerli olduğu için önemlidir. Organizasyonu yapan teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Tüm vatandaşlarımızı da kan bağışı yapmalarını istiyorum” dedi.  İlçelerde kan bağışı etkinliklerini artırdıklarını kaydeden Çorlu Kızılay Kan Bağış Merkezi Kan Bağışı Kazanım Uzmanı Gökhan Çalışkan, “ Bugün Çerkezköy’e bir doktor ve üç hemşire ile geldik. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizi etkisi altına alan salgın sürecinde kan bağışına ihtiyacımız arttı. Tüm vatandaşlarımıza bu konuda hassas olmalarını istiyor, kan vermeye davet ediyorum” diye konuştu.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10