Kapaklı'da ücretsiz kurslar başlıyor

Kapaklı Belediyesi'nin düzenlediği kültür-sanat ve halk oyunları kurs kayıtları başlarken; BESYO, PMYO ve POMEM hazırlık kurs kayıtları devam ediyor.

Kapaklı 17.01.2021 14:36:00 0
Kapaklı

Kapaklı Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından ücretsiz düzenlenecek kültür ve sanat kurs kayıtları başladı. Atatürk Mahallesi Ergene Caddesi’nde yapımı tamamlanan Turizm ve Yöresel Ürünler Merkezi Emek Sepeti Üretim Atölyesi’nde gerçekleştirilecek kurslara katılmak isteyen vatandaşların Atatürk Kültür Merkezi’nde bulunan Kültür İşleri Müdürlüğüne, Turizm ve Yöresel Ürünler Merkezine, Kapaklı İletişim Merkezi başvuru masalarına şahsen başvurabilecekleri kaydedildi. Ayrıca 444 80 59’u arayarak veya https://www.kapakli.bel.tr/kapakli/kultur-ve-sanat-kursu-basvuru-formu üzerinden online başvuruda bulunabilir.

 

HANGİ KURSLAR DÜZENLENİYOR

 

Açıklamada, seramik biçimlendirme, seramik boyama, dekoratif ahşap boyama ve süsleme, makrome örgü yapma, punch nakışı (geleneksel el nakışları), mis sabun üretimi, çini işleme, cam el dekorcu, resim sanat eğitimi, keçe sanatı ve ebru eğitimi alanlarında kurslar düzenleneceği kaydedildi.  

 

HALK OYUNLARI KURS KAYITLARI BAŞLADI

 

Öte yandan Kapaklı Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ücretsiz düzenlenecek halk oyunları kurs kayıtları başladı. Konuyla ilgili Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, halk oyunları kursuna katılmak isteyen vatandaşlar Atatürk Kültür Merkezi’nde bulunan Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğüne, Kapaklı İletişim Merkezi başvuru masalarına şahsen başvurabilir. Ayrıca 444 80 59’u arayarak veya https://www.kapakli.bel.tr/kapakli/halk-oyunlari-online-basvuru-formu üzerinden online başvuruda bulunabilir.

 

KURSLARI UZMAN EĞİTMENLER VERİYOR

 

Ayrıca Kapaklı Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü'nce ücretsiz düzenlenecek Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO), Polis Merkez Yüksek Okulları (PMYO) ve Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) hazırlık kursları kayıtları devam ediyor. 12. sınıf ve tüm mezun öğrencilerin katılabileceği hazırlık kursları Kapaklı Sahası ve Pınarça Çok Amaçlı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. Konuyla ilgili Kapaklı Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “12. Sınıf ve tüm mezun öğrencilerimiz için Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO), Polis Merkez Yüksek Okulları (PMYO) ve Polis Meslek Eğitim Merkezleri(POMEM) hazırlık kursu kayıtlarımız devam ediyor. Ücretsiz olarak düzenleyeceğimiz kursa katılmak isteyenler https://www.kapakli.bel.tr/kapakli/besyo-kursu-basvuru-formu-1610619415 üzerinden online olarak veya Atatürk Kültür Merkezi’nde bulunan Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nden şahsen gelerek kayıt olup, bilgi alabilirler. Pandemi kurallarına uygun bir şekilde ve uzman eğitmenler tarafından verilecek olan kursumuz Kapaklı Sahası ve Pınarça Çok Amaçlı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek” ifadeleri kaydedildi.

 

Haber/Elif Zennure ŞİMŞEK


0282 726 91 91
0282 747 65 10