TBMM Başkanı Şentop'tan NKÜ'ye ziyaret

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Tekirdağ'da gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin'i makamın

Tekirdağ 17.01.2021 14:39:00 0
TBMM Başkanı Şentop

Namık Kemal Üniversitesi'ni ziyaretinde, TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’u Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül, Rektör Prof. Dr. Mümin Şahin, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz Çakıcı, Genel Sekreter Murat Kamil Tırpancı, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celalettin Vatandaş ve Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Ögr. Üyesi Orhan Kuzu karşıladı.

 

REKTÖR ŞAHİN, ÜNİVERSİTE HAKKINDA BİLGİLER VERDİ

 

NKÜ Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’a üniversitenin başarıları, durumu, gerçekleştirilen ve planlanan projeleri hakkında bilgi verdi. Meclis Başkanı Şentop'un ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Şahin, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin bölgenin en önemli yükseköğretim kurumları arasında yer aldığını kaydetti ve “Üniversitemiz milletimizin ve şehrimizin hizmetindedir. Şehrimize katkı hem görevimiz hem de onur sebebimizdir” dedi.

 

 

TBMM BAŞKANI ŞENTOP: BİZİM İÇİN GURUR VESİLESİDİR

 

TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop da Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi'nin başarılı çalışmalarını takip ve takdir ettiklerini ifade ederek, “Bölgenin öncü yükseköğretim kurumu olarak Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi'nin sınırlar ötesine ulaşan çalışmaları bizim için de gurur vesilesidir” şeklinde konuştu.

 

YÜZEY DEZENFEKTANI TANITILDI

 

Ziyarette ayrıca, Rektör Şahin tarafından TBMM Başkanı Şentop'a Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Araştırma Laboratuvarları'nda imalatı yapılan ve Tekirdağ’daki belediyelerin ihtiyacını karşılayan yüzey dezenfektanı ile üretimine başlanacak olan el dezenfektanı tanıtıldı. Ziyaret günün anısına toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10