Büyükşehir, sokak hayvanlarına sahip çıkıyor

Havaların soğuması ve sokak kısıtlamaları nedeniyle yiyecek bulmakta güçlük çeken sokak hayvanları, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenli olarak besleniyor. Belediye ekipleri, birçok noktad

Tekirdağ 19.01.2021 16:17:00 0
Büyükşehir, sokak hayvanlarına sahip çıkıyor

Kış aylarının gelmesiyle birlikte yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları, hava sıcaklıklarının eksi derecelere düşmesi ve sokak kısıtlaması nedeniyle açlık sıkıntısı çekerken, Tekirdağ'ın ilçelerinde besleme yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sokak hayvanlarına sahip çıkıyor.

 

"CAN DOSTLARIMIZIN YANINDAYIZ"

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, "Sokakta yaşayan can dostlarımızın yanındayız. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak kış aylarının gelmesi ile birlikte yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için gerçekleştirdiğimiz besleme çalışmalarına devam ediyoruz" dedi.

 

"KAPINIZIN ÖNÜNE BİR KAP MAMA VE SU KOYUN"

 

Başkan Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı'na bağlı Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından periyodik olarak gerçekleştirilen besleme çalışmalarının tüm ilçelerde yapıldığını belirterek, "153 çağrı merkezimiz üzerinden gelen talepler de ekiplerimiz tarafından karşılanmaktadır. Bu soğuk kış günlerinde lütfen sizler de kapınızın önüne bir kap mama bir kap su koyun. Can dostlarımızın bize ihtiyacı var" ifadelerini kaydetti.

 

Haber/Elif Zennure ŞİMŞEK  


0282 726 91 91
0282 747 65 10