Kedi ve köpekler için kulübe koydular

AK Parti Gençlik Kolları tarafından Çerkezköy'deki 12 mahalleye kedi ve köpekler için kulübe konuldu. Havaların soğumasıyla birlikte sokak köpekleri için vatandaşlar seferber olurken, bir örnek davranÄ

Çerkezköy 20.01.2021 21:10:00 0
Kedi ve köpekler için kulübe koydular

Mahalle sakinlerinden evlerindeki yemek artıklarının yeşil alanlara konan bu kulübelere bırakılmasını isteyen AK Parti’li gençler, “Sokaktaki can dostlarımıza yalnız olmadıklarını, sahipsiz olmadıklarını, aç kalmayacaklarını hissettirmek için bu soğuk kış günlerinde hayvanseverlerimizin de sıcak katkılarıyla can dostlarımızı ısıtacağız” dedi.

 

 

“HER MAHALLEYE KEDİ VE KÖPEK YUVALARI YAPTIK”

 

AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları üyeleri, kış aylarının gelmesi ve özellikle pandemi döneminde yiyecek ve barınak bulmakta zorlanan sokak hayvanları için “Minik Dostlar Sıcak Yuvalar” projesi kapsamında AK Parti İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, yönetim kurulu ve hayırseverlerin destekleri ile kullanılmayan palet, lastik gibi ürünleri değerlendirdiklerini söylediler. Her mahalleye "Bir yuva benden bir yuva senden" diyerek bir köpek ve bir kedi yuvası yaptıklarını belirten AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Akyol, “Kedi ve köpek yuvalarımızı bırakmaya başladık” diye konuştu.

 

 

“FARKINDALIK YARATMAK İSTİYORUZ”

 

Amaçlarının savunmasız minik dostlara sıcak bir yuva ve karınlarını doyurabilecekleri bir kap yemek sağlamak olduğunu kaydeden Akyol, “Mahallelerimizdeki vatandaşlarımızı bu farkındalığa dahil ederek, yuva ve mama desteği vermelerini, onların yiyebileceği artan yemeklerini çöplere değil de mama kaplarına koymalarını arzu ediyoruz. Çünkü onlar bizim dilsiz canlarımız, Allah’ın sessiz kulları, bize ihtiyaçları var. O yüzden havanın soğuk olduğu bugünlerde böyle bir farkındalık projesi yapmak istedik. Bize destek veren, verecek olan, katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kaydetti.

 

Haber/Şaban KARDEŞ  

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10