Milli basketbolcu Semih Erden'den özel insanlara anlamlı yardım 

12 dev adamın önemli parçalarından olan milli basketbolcu Semih Erden, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesine anlamlı bağışta bulundu. Kendisini rüyasında gördükten sonra mesaj atıp destek isteye

Çerkezköy 24.01.2021 14:38:00 0
Milli basketbolcu Semih Erden

Kariyerine Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Pınar Karşıyaka’da devam eden milli basketbolcu Semih Erden, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’nde ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere 10 adet tekerlekli sandalye bağışında bulundu.

 

 

MİLLİ OYUNCUYU RÜYAMDA GÖRDÜM

 

Bu anlamlı yardım için milli basketbolcu Semih Erden’e teşekkür eden Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Başkanı Gülnur Kocaçınar “ Bir akşam rüyamda Semih Erden’i gördüm, fakat ismini tam hatırlayamadığım için not aldım. Sabah baktığımda ‘Semih Eren’ diye not aldığımı gördüm. Sonrasında biraz araştırma yaptım. Semih Erden olduğunu fark ettim. Ardından instagram üzerinden kendisine ulaştım ve mesaj attım. Sonrasında bir akşam evime doğru giderken menajeri bana ulaştı. Semih beyin mesajımı gördüğünü ve benim hakkımda araştırma yaptığını söyledi. Ben de kendisine durumu ileterek derneğimizin çalışmalarından bahsettim. Daha sonra menajeri birkaç gün sonra tekrar ulaştı bana ve tekerlekli sandalyelerimizi gönderdi. Kendisi derneğimize 10 adet tekerlekli sandalye bağışında bulundu. Bu anlamlı yardımından dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Sandalyelerimiz ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak, toplu teslimimiz olmayacak. Gelen sandalyeler ihtiyaç durumlarında araştırılarak gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak” diye konuştu.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10