Ak Parti yönetiminden Sakatlar Derneğine ziyaret

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş ve yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'ne önceki gün ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette yönetim kurulu üye

Çerkezköy 29.01.2021 14:46:00 0
Ak Parti yönetiminden Sakatlar Derneğine ziyaret

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş ve yönetim kurulu üyeleri Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'ni  ziyaret etti. Dernek Başkanı Gülnur Kocaçınar tarafından karşılanan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş ve yönetim kurulu üyeleri, derneğin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Yaptığı çalışmalardan ötürü Dernek Başkanı Gülnur Kocaçınar’ı tebrik eden AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, “Engelli vatandaşlarımızın her zaman yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum.Gülnur Başkanımızın çalışmalarını da yakından takip ediyoruz. Sizlere her türlü desteğe de hazırız” dedi.

 

 

"BİN 650 ÜYEMİZ BULUNUYOR"

 

Ziyaretten ötürü AK Parti İlçe Teşkilatına teşekkür eden Dernek Başkanı Gülnur Kocaçınar, “Pandemi nedeniyle derneğimizin kapılarını çok fazla açamıyoruz ancak çalışmalarımızı dışarıdan da devam ettirdik. Pandemide tüm üyelerimizin yanında olduk ve ihtiyaçlarını da gidermeye çalıştık. Üye sayılarımızda artış olduğu gibi yakın bir tarihte düşüşe de geçeceğiz. Çünkü üye kayıtları ile ilgili güncellemeler yapıyoruz. Mevcut bin 650 civarında üyemiz bulunuyor. Yeni üye olmak isteyenleri de eklemeye başladık” dedi. Ziyarette AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'ne üye oldu.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10