Macit: BBP şehit liderimizin emanetidir

Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Macit, partinin kuruluşunun 28'inci yıl dönümü münasebetiyle açıklama yayınladı. Macit, "Şehit liderimiz günümüz siyasetÃ?

Çerkezköy 29.01.2021 14:54:00 0
Macit: BBP şehit liderimizin emanetidir

Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Macit, partinin kuruluşunun 28’inci yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

 

"TEŞKİLATIMIZIN 28’İNCİ YILI KUTLU OLSUN"

 

Macit yaptığı açıklamada, “Kendini vatan, bayrak ve millet aşkına adayan şehit liderimiz ve arkadaşları 29 Ocak 1993 yılında amblemi hilal ve gül olan ilkeleri ve hedefleri ise inanç üzerine kurulmuş, maneviyatın hep üst konumda tutulduğu bir dava partisi olarak kurulmuştur. Şehit liderimiz günümüz siyasetçilerine nazaran hep derdimiz barajı geçmek değil, sıratı geçmektir düşüncesiyle siyaset yapmış ve hep devletinin yanında olmuştur. Devletten bir kuruş seçim yardımı almadan kendi imkanlarıyla tam 28 yıldır Türk siyasetinde varlığını halen sürdürmektedir. Bizlerde Büyük Birlik Partisi'ni şehit liderimizin bir emaneti olarak görüp kendisine yakışır bir şeklide ayakta kalma mücadelesi vermekteyiz. İnşallah 28 yıldır olduğu gibi nice yıllar daha Türk siyasetinde varlığımız görülecek ve bilinecektir. Allah tüm teşkilatlarımızda görev yapan yönetici arkadaşlarımızdan razı olsun. Teşkilatımızın 28’inci yılı kutlu olsun” dedi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10