AK Parti'li Biyik'in iddialarına CHP'li Yılmaz'dan yanıt

AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Recep Biyik'in, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve bağlı kuruluşu TESKİ'ye yönelik eleştirilerine yanıt veren CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz, ilçe

Kapaklı 1.02.2021 17:40:00 0
AK Parti

Büyükşehir Belediyesi'nce Erbay Caddesi'nde gerçekleştirilen altyapı çalışmalarının yetersiz olduğunu savunan AK Parti'li Biyik'e cevap veren CHP'li Yılmaz, "Kapaklı'nın en büyük caddesi olan 2 bin 500 metre uzunluğundaki Erbay Caddesi'nde çalışmaları yerinde inceledik. 2 bin 200 metre içmesuyu hattı, bin 550 metre kanalizasyon hattı, 715 metre yağmur suyu hattı olmak üzere toplam 4 bin 465 metre çalışma yapılmaktadır" dedi.

 

"KENDİLERİ 1 YILDA ZOR TAMAMLADI"

 

Çalışmaların yüzde 80'inin tamamlandığını kaydeden Yılmaz, şöyle devam etti: "TREDAŞ'ın elektrik direklerini de yerin altına almasıyla birlikte 1 ay gibi kısa bir sürede tamamlanmasını ümit ediyoruz. Bizleri eleştiren AK Parti yöneticilerine de şunu belirtmek isteriz ki Pınar Bulvarı altyapısı Tekirdağ Büyükşehir tarafından yapılmış ve 15 Aralık 2019'da Kapaklı Belediyesi'ne teslim etmemize rağmen kendileri üstyapıyı 1 yılda zor tamamlamışlardır. Pınar Bulvarı'nda 1.5 yılda mağdur olan vatandaşlarımız olurken, bu konuyu yapıcı davranışımızla birlikte hiç bir platformda eleştirmemiştik."

 

"2 YILDA KAPAKLI'YA ÇİVİ ÇAKMADILAR"

 

AK Parti hükümetinin Kapaklı'ya 18 yılda hangi yatırımları yaptığını soran CHP'li Erdinç Yılmaz, açıklamasını şöyle sürdürdü: "Geldiğimiz noktada Erbay Caddesi'nin uzunluğunu bile bilmeyen, ucube benzetmesi yapan, 6 yılda 140 milyon TL yatırım yapan; görevi olmadığı halde kültür merkezi ve okul kazandıran Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ni ve bizleri eleştiren AK Parti yöneticileri Kapaklı'ya 18 yılda hükümet olarak ne yaptıklarını açıklarlarsa seviniriz. AK Parti'lilere, Kapaklı’da ana muhalefet partisini eleştirmek yerine önce söz verdikleri hükümet yatırımlarını ve seçim vaatlerini yerine getirmelerini ve enerjilerini bu yönde harcamalarını tavsiye ederiz. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın okul bahçelerine yapmış olduğu halı sahalar, OSB’nin Kazak Gölü girişine yapmış olduğu hastanenin, Pınar Bulvarı'nın ve buna bezer tüm bu yatırımları Kapaklı Belediyesi yapmış gibi lanse etmesi de kabul edilir bir durum değildir. 20 milyon pahalıya verilen asfalt ihalesi, satılan arsalar, kesilen ağaçlar, her gün açılan yeni makamlar, kurulduğu günden beri zarar eden Kent A.Ş varken, Kapaklı’ya milyonlarca yatırım yapan Büyükşehir Belediyesi'ni eleştirmek kimsenin haddi değildir. Geçen 2 yıllık belediyecilik döneminde Kapaklı’ya bir çivi dahi çakmayan ilçe belediyesine, kalan sürelerini iyi değerlendirmelerini ve 3 yıl sonra bize teslim edecekleri belediyeyi borçsuz ve yapılan hizmetlerle dolu dolu teslim etmelerini öneriyoruz."

 

Haber/Elif Zennure ŞİMŞEK


0282 726 91 91
0282 747 65 10