Yüksel: Halkımıza ne söz verdiysek yapıyoruz

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene'de bulunan mahalle muhtarları ile birlikte kırsal mahalleleri bilgilendirme toplantısı düzenledi. Ulaş Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleşen toplantıda mahall

Ergene 3.02.2021 13:35:00 0
Yüksel: Halkımıza ne söz verdiysek yapıyoruz

 

Ulaş Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene Belediye Başkan Vekili Salih Tıknas, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri ve mahalle muhtarları katıldı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Toplantıda konuşan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Tedavim boyunca beni bizzat arayarak geçmiş olsun dileklerini ileten mahalle muhtarlarımıza teşekkür ediyorum.  Zorlu bir hastalığın arından tedavimi tamamlayıp tekrar sizlerin arasına döndüğüm için çok mutluyum. Hastanede ve evde devam eden tedavim boyunca Ergenemizde hizmetlerimiz aksatılmadan devam etmiştir. Ulaş mahallesindeki halkımıza söz vermiş olduğumuz Ulaş Halk Bahçesi projemizi 2020 yılında hayata geçirdik. Cumhuriyet mahallemizde başlatmış olduğumuz taziye evimizi de kısa sürede tamamladık. Yeşiltepe ve Sağlık mahallelerinde yine yapılacağı sözünü vermiş olduğumuz yollarımızı sıcak asfalt ve beton asfalt dökerek yaptık, Velimeşe Mahallemizde Gölbaşı projesi çalışmalarımıza başladık ve çok kısa bir süre sonra tamamlayacağız. Bu projelerimizin yanı sıra spora ve sporcuya her zaman destek olan Belediyemiz Vakıflar Mahallemize kazandıracağımız Vakıflar Gençlik ve Spor Tesisimizin de inşaatına başlayarak ivedilikle tesisimizin çalışmalarını sürdürmekteyiz" dedi.

 

“AÇILIŞLARIMIZI YAPACAĞIZ”

 

Yüksel "Halkımıza ne söz verdiysek yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. 2020 yılı Covid-19 salgınıyla geçen zorlu bir yıl olmasına rağmen bu zor süreçte Belediyemiz halkımızın sağlığını korumak adına salgınla yoğun bir şekilde mücadele ederken diğer yandan da belediye hizmet çalışmalarımız da aksatılmadan devam etti. İnşallah salgının sona ermesinin ardından Ergenemize kazandırmış olduğumuz hizmetlerimizin açılışlarını hep beraber yapacağız" dedi.

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10