Yünsa'ya Japonya'dan TPM mükemmellik ödülü

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde 1973 yılından beri üretim yapan, Avrupa'nın en büyük entegre yünlü kumaş üreticilerinden Yünsa, uyguladığı Toplam Verimli Yönetim modeliyle Japonya JIPM En

Çerkezköy 4.02.2021 17:54:00 0
Yünsa

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Yünsa, yönetim ve üretim faaliyetlerinde mükemmelliğini belgeledi. Yünsa’nın 2012 yılından bu yana sürdürdüğü TPM (Toplam Verimli Yönetim) faaliyetleri, Japan Institute of Plant Maintenance (JIPM) tarafından TPM Mükemmellik Ödülü’ne layık görüldü.

 

TESCİLLEMİŞ OLDU

 

Yetkililer yaptıkları açıklamada, “ Benzer modellerden ayrıcalıklı olarak, mavi ve beyaz yakalı tüm çalışanlarını ve tüm faaliyetlerini kapsayan bu yönetim modeli doğrultusunda, Yünsa’nın çalışan sağlığı ve güvenliği, üretim, kalite, teslimat, bakım, maliyet, çevre, sürdürülebilirlik ve çalışan moral ve motivasyonunu kapsayan geniş bir yelpazedeki iş sonuçlarını ve kültürel dönüşüme yönelik farklı alandaki pek çok faaliyetini kusursuz bir şekilde gerçekleştirdiği tescillenmiş oldu” dedi.

 

 GURUR DUYUYORUZ

 

Türkiye’de tekstil sektörüne öncülük ettiklerini dile getiren Yünsa Genel Müdürü Mustafa Sürmegöz, şöyle konuştu: “Yünsa Ailesi olarak her yıl üretim ve yönetim süreçlerimizle yeni başarılara ulaşmak için gösterdiğimiz çabaların karşılığını görmek, bizi mutlu ediyor. Türkiye’de tekstil sektöründe bu ödülü kazanan ilk ve tek firma olduk. Ödülümüzü tüm Yünsa çalışanlarının emeği ile aldık ve onların azimli çalışmaları sayesinde daha nice ödüller kazanacağımıza inanıyorum. Yünsa olarak Türkiye’nin adını uluslararası arenada da temsil etmekten gurur duyuyoruz!” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10