ÇTSO'dan üyelerine yeni avantajlar

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO), üyelerine farklı sektörlerde çok sayıda firmanın ürün ve hizmetlerinden avantajlı şekilde yararlanma fırsatı sunuyor. Bu kapsamda, üyeler ve birinci derecede ya

Çerkezköy 11.02.2021 12:39:00 0
ÇTSO

Son zamanlarda üye indirim anlaşmalarıyla gündeme gelen Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerin taleplerini dikkate alarak, 18 firma ile daha indirim protokolü gerçekleştirdi. Söz konusu protokoller, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve firma yetkililerinin katılımı ile imzalandı. İndirimlerden yararlanabilmek için odaya bağlı üyelerin, üye kartlarıyla birlikte işlem sağlayabilecekleri kaydedildi. Anlaşma sağlanan firmaların indirim oranlarından yararlanmak isteyen üyelerin, gerekli olan kimlik kartlarını Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’ndan teslim alabileceği belirtildi.

 

KOZUVA: “İŞBİRLİĞİ ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR”

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, farklı sektör temsilcileri ile görüşmelerin devam ettiğini ifade ederek, “İndirim protokollerimize yıl içinde yenilerinin eklenmesi ve üyelerimizin daha fazla firmanın indirim olanaklarından yararlanabilmeleri için işbirliği çalışmalarımıza devam edeceğiz. Toplamda 18 firma ile yapmış olduğumuz anlaşmalardan yararlanabilmek için üyelerimizin, odamız tarafından alacakları üye kimlik kartlarını yanlarında bulundurmaları yeterli olacak. Aynı zamanda üyelerimiz ve birinci derece yakınları, kendilerine özel gerçekleşecek olan indirim oranları için web sitemiz üzerinden de detaylı bilgi alabilecekler” diye konuştu. Kozuva, gerçekleşen anlaşmaların üyelerine fayda sağlayacak olmasından memnuniyet duyduklarını belirterek, protokol imzalanan firmalara teşekkür etti.

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10