NKÜ'den KPSS konulu eğitim

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Spor Bilimleri Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 'Kamu Personel Seçme Sınavına Hazırlanan Öğrenciler' konulu eğitim düzenlendi. Zoom üzerinden Ã?

Tekirdağ 14.02.2021 15:57:00 0
NKÜ

Eğitimde KPSS’ye yönelik ders çalışma stratejileri,  planlama, soru çözme teknikleri ile eğitim bilimi konularına yer verildi. Spor Bilimleri Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Umut Canlı, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği alanına yeni eklenen ‘Alan Bilgisi Sınavına’ yönelik güncel bilgileri katılımcılara aktararak öğrencilerin konu ile alakalı merak ettikleri sorulara cevap verdi. Doç. Dr. Umut Canlı, NKÜ Spor Bilimleri Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin pandemi sürecinde gerçekleştirdiği eğitimler, söyleşiler, sertifika programları ve projeler hakkında da bilgi verdi.

 

İSTATİSTİKİ BİLGİLER VERİLDİ

 

Eğitimde Trakya Üniversitesi Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Cüneyt Taşkın, KPSS’ye yönelik yapmış olduğu bilimsel çalışmalardan verdiği istatistiki bilgiler ile bu süreçte yapılması gereken çalışmaları bilimsel temellere dayandırarak açıkladı. İstanbul Aydın Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Doç. Dr. Aydın Karaçam da ders çalışma planlaması ve bu süreçte başarılı olmak için dikkat edilmesi gereken hususları anlattı.

 

Haber/Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10