AK Parti'li Özcan: Terörün kökü kazınacak

AK Parti Tekirdağ İl Kadın Kolları Kongresi gerçekleştirilirken, 50 kişiden oluşan yeni yönetimde Çerkezköy'den Neziha Temur ve Rüveyda Akbay da yer aldı. Kongrede konuşan AK Parti İl Başkanı Mestan Ã??

Tekirdağ 17.02.2021 14:21:00 0
AK Parti

AK Parti Tekirdağ İl Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi yapıldı. Kongreye AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül ve AK Parti Kadın Kolları Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Serpil Kavrak’ın yanı sıra AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, İl Başkan Yardımcıları ve İl Gençlik Kolları Başkanı Umut Tanrınıan da katıldı.

 

KONGREYE KATILANLAR

 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Hayrabolu Belediye Başkanı Osman İnan, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata da kongreye katılanlar arasındaydı. Ayrıca; AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, Çorlu İlçe Başkanı Mustafa Keskin, Ergene İlçe Başkanı İbrahim Gönül, Hayrabolu İlçe Başkanı Egemen Türkay Güven, Kapaklı İlçe Başkanı Recep Biyik, Malkara İlçe Başkanı Gökhan Şentürk, Marmaraereğlisi İlçe Başkanı Muhammet Gökmen, Muratlı İlçe Başkanı Ali Atılgan, Saray İlçe Başkanı Samet Derviş, Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezai Çetin ve Şarköy İlçe Başkanı Engin Sadunoğlu da kongrede bulundular.

 

ÖZCAN: TERÖRÜN KÖKÜ KAZINACAK

 

Kongrede bir konuşma gerçekleştiren AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan ise, Gara’daki şehitler için başsağlığı dileyerek, en kısa zamanda terörün kökünün kazınacağını ve devletin bütün gücüyle bunu yerine getireceğini dile getirdi. İl Başkanı Özcan, elde ettikleri tüm başarılarda kadınların katkısının oldukça büyük olduğunu ve kadınlara hak ettikleri gerçek değerin ilk önce İslam tarafından teslim edildiğini vurgulayarak, “Kadınlarımız muhteşem zarafet ve nezaketleriyle daima bizlerin yoluna omuz verdiler, yeri geldiğinde bu yolu, birlikte yürümemiz için kendileri çizdiler” şeklinde konuştu. Kongrede AK Parti Tekirdağ Kadın Kolları başkanlığına yeniden seçilen Nihal Erdoğan Köşdere ise yaptığı konuşmasında, özellikle AK Parti döneminde kadınlara geçmişe nazaran, siyasi, ekonomik ve sosyal hayatın her alanında daha fazla yer verildiğini söyledi.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10