Kuşadası'nda Aileniz ile Birlikte Harika Bir Tatil Keyfi: Pigale Family Club

Büyük şehirlerin yoğun trafiği, gürültüsü ve kirli havasından bunalan pek çok insan, tatil zamanını dört gözle bekler. Bir yandan yorgun düşen bedenlerini en iyi şekilde dinlendirirken, diğer yandan

18.02.2021 12:32:00 0
Kuşadası

Birçok insan için yılda bir kez geçen tatil fırsatı, tahmin edilemeyen aksilikler yüzünden kabusa dönüşebilir. Bunun için tatil için gidilecek yerleri çok iyi araştırmak gerekmektedir. Her insanın tatil tercihi farklıdır. Kimi yeşil doğada sakin ve huzurlu bir tatil planlarken, kimileri denizle güneşin doyasıya tadını çıkarmak ister. Genel olarak tercih ise aile ile birlikte güvenle kalınabilecek yerlerdir. Pigale Family Club ise ailenizle harika bir tatil keyfi yaşayabileceğiniz harika tesislerden biridir.

 

Kuşadası; pek çok tatilcinin en çok tercih ettiği yerlerdendir. Sakinliği, yeşil ile mavinin buluştuğu plajı ve tarihi yapısı ile Kuşadası görülmeye değer ilçelerimizdendir. Birçok farklı kültürün buluştuğu bu egzotik yere her sene binlerce turist gelmektedir.  Haliyle tam bir turist cenneti olan Kuşadası’na gelmek isteyenlerin tercihi,  en kaliteli hizmeti sunan tesisler olacaktır.

 

 

Pigale Family Club; Kuşadası’na gelen turistlerin memnun kaldığı bir konaklama tesisidir.  Çünkü kaliteli hizmet ve bunun sonucu olarak alınan memnuniyet ile diğer tesislerden ayrılmaktadır. Aile dostu olarak bilinen otelimizde, misafirlerimiz ve çocukları tatillerini en iyi şekilde geçirebilmektedir.

 

Pigale Family Club ile Tatili Huzurlu Geçirin

 

Beklentilere uygun bir tatil tüm yılın yorgunluğunu alıp götürür. Kişilerin bekledikleri profesyonel hizmet anlayışına sahip olan ve misafirlerine konforlu odalar sunan tesislere talep ise her zaman daha fazladır. Aksi taktirde hem müşteri mağdur olur, hem de konaklama yerleri prestij kaybeder. Bu da her iki taraf için sıkıntı verir.

 

Pigale Family Club; ormanlık bir arazide kurulmuş bir tesistir. Kumlu plaja yürüme mesafesinde olan tesis; böylece hem doğanın hem de denizin muhteşem güzelliğini misafirlerine yaşatmaktadır. Her şey dahil konsepti ile çalışması, birçok misafirin önceliğidir. Mutfaklarında son derece profesyonel çalışan aşçılar, birçok çeşit yemeği misafirlerin beğenisine sunmaktadır. Rahat yemek salonunda açık büfe olarak yapılan yemekler ücretsiz olarak servis edilmektedir.

 

Huzurun adresi olan tesisimizde aile odalarımız mevcuttur.  İki kişilik odalarda üçüncü kişinin kalması istenildiği taktirde, ek bir yatak konulabilmektedir. 11 yaşından küçük çocuklar ise ailelerinin yanında ücretsiz olarak kalabilmektedir.

 

Pigale Family Club İle Eğlenceli Anlar Yaşayın

 

Tesisimizin önceliği ailelerdir. Bu nedenle aile yanlarında gelen çocuklar için çocuk havuzları ve animasyonlar bulunmaktadır.  Çocuklara sunulan mini kulüp ve oyun parkları ise diğer hizmetlerimiz arasındadır. Yetişkinler için açık yüzme havuzu, havuz barı ve her gün canlı eğlenceler de düzenlenmektedir. Sporu yaşam tarzı olarak benimseyenler için voleybol ve basketbol sahalarının yanı sıra su kaydırağı da bulunmaktadır. Ayrıca bölgeyi gezmek ise tesisimizin merkeze yakınlığı nedeniyle oldukça rahattır.

 

Pigale Family Club; Adaland Aquapark’a, Küçükada kalesine, Kuştur, Kuşadası marina ve engelliler plajına yürüme mesafesindedir. Kuşadası’nın diğer bölgelerini gezmek için kullanılacak toplu taşım araçları ise tesisimize oldukça yakındır. Bu da tatil süresince otelimizde eğlencenin tadına varırken, diğer yandan da çevreyi gezmenizi kolaylaştıracaktır.

 

Pigale Family Club’te Evinizdeki Rahatlığı Hissedin

 

Toplamda 130’a yakın odası bulunan Pigale Family otel’de evinizdeki rahatlığı yaşamanız mümkündür. Zira tesisimizde lezzetli yemekler, sınırsız içecek, her yaş grubuna uygun eğlence ve spor aktiviteleri bulunmaktadır. Plajı kum olan tesiste, misafirlerimize özel şezlong ve şemsiyelerimiz mevcuttur. Bunun yanında yine ücretsiz olan internet hizmetimiz bulunmaktadır. Birçoğu deniz manzaralı olan odalarda mini bar ve tv bulunmakta ve her odada olan klima ile yaz sıcağı hissedilmemektedir.

 

İzmir Adnan Menderes hava alanına 62 km olan tesisimizde otoparklarımız da ise ücretsiz olarak misafirlerimize hizmet vermektedir. Tüm bu özelliklerinden dolayı en uygun ve kaliteli tatil deneyimi için tesisimiz kesinlikle tercih sebebidir.

 

Otelin resmi sitesi: https://pigalefamily.com/pigale-family/pigale-family

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10