HÖH heyetinden Başkan Akay'a ziyaret

Bulgaristan Silistre Hak ve Özgürlükler Hareketi İl Başkanı Sezgin Galib, Kruşari (Armutlu) Belediye Başkanı İlhan Müstedjeb, Glaviniza (Asvatköy) Belediye Başkanı Nejdet Djevdet, HÖH Trakya Temsilcisi ve Ã?

Çerkezköy 18.02.2021 16:15:00 0
HÖH heyetinden Başkan Akay

Bulgaristan’da 4 Nisan Pazar günü yapılacak olan seçimler öncesi Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret eden Bulgaristan Silistre Hak ve Özgürlükler Hareketi İl Başkanı Sezgin Galib ve beraberindeki heyet 4 Nisan Pazar günü yapılacak olan Bulgaristan Genel Seçimlerinde Türkiye’de yaşayan soydaşlarımızın da oy kullanacağını kaydederek,”Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’da yaşayan soydaşlarımız 4 Nisan Pazar günü Kapaklı Sanayiciler İlkokulu’nda Bulgaristan Genel Seçimleri için oylarını kullanabilirler. Tüm soydaşlarımızı oylarını kullanmaya ve partimize destek olmaya davet ediyorum” diye konuştu.

 

AKAY’A TEŞEKKÜR ETTİ

 

Akay’a ilçede yaşayan soydaşlara verdiği destek ve katkılardan dolayı teşekkür eden Bulgaristan Silistre Hak ve Özgürlükler Hareketi İl Başkanı Sezgin Galib, "Çerkezköy’ün değerli Başkanı Sayın Vahap Akay’a soydaşlarımıza verdiği destek ve katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki Çerkezköy’de yaşayan soydaşlarımıza destekleri artarak devam edecek” diye konuştu.

 

"BAŞARI İLE ÇIKACAKTIR"

 

Ziyaretten ötürü heyete teşekkür eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, "Bulgaristan Silistre Hak ve Özgürlükler Hareketi İl Başkanı Sezgin Galib, Kruşari (Armutlu) Belediye Başkanı İlhan Müstedjeb, Glaviniza (Asvatköy) Belediye Başkanı Nejdet Djevdet, HÖH Trakya Temsilcisi ve Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Güner Çetin ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Bu ziyaret vesilesi ile bölgemizde yaşayan tüm soydaşlarımızı 4 Nisan Pazar günü Bulgaristan Genel Seçimleri için Kapaklı Sanayiciler İlkokulu’nda kurulacak sandıklarda oy kullanmaya ve soydaşlarımızın sesi olan Hak ve Özgürlükler Hareketi’ne destek olmaya davet ediyorum. İnşallah seçimlerden Hak ve Özgürlükler Hareketi başarı ile çıkacaktır” açıklamasında bulundu.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10