ÇTSO'dan eğitime tablet desteği

Kovid19 salgını nedeniyle okulların uzaktan eğitime devam ettiği günümüzde öğrencilerin internet sağlayıcı araç gerece gereksinimleri oluşuyor. Öğrencilerin  uzaktan eğitim alabilmesi ve derslere k

Çerkezköy 19.02.2021 13:47:00 0
ÇTSO

 

Covid-19 salgını nedeniyle okulların uzaktan eğitime devam ettiği günümüzde öğrencilerin internet sağlayıcı araç gerece gereksinimleri oluşuyor. Öğrencilerin  uzaktan eğitim alabilmesi ve derslere katılımları için Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ihtiyaç sahibi öğrenciler için tablet desteğinde bulundu. Önceki gün Halk Eğitim Merkezinde gerçekleştirilen programa Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

 

 

ÖDÜLLERİ VERİLDİ

 

Programda ilk olarak pandemi döneminde özverili çalışmalarıyla öne çıkan öğretmen ve öğrencilere ödülleri verildi. Hijyen şartlarının geliştirilmesi ve enfeksiyon önleme belgelendirme programı kapsamında Çerkezköy Bilim ve Sanat Merkezi, Çerkezköy Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu, Çerkezköy Rehberlik ve Araştırma Merkezi,Kızılpınar Anadolu Lisesi, Selahattin Eyyubi İmam Hatip Lisesi, Şehit Dinçer Ersoy İlkokulu, Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu,  Veliköy Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Zehra – Mehmet Gülkaya Anaokulu, Veliköy İlkokulu, Şehit Mustafa Baykuş İlkokulu ‘Okulum Temiz’ belgesi almaya hak kazandı. Ayrıca programda Türk Tekstil Vakfı Mesleki Lisesi Müdürü Murat Kıroğlu, öğretmenler Gökhan Yeşil, Yunus Özçiçek, Kerem Karahan, Veliköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri Mehmet Emin Yaman, İrfan Kırlıoğlu, Mehmet Binci, Çerkezköy Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Murat Güldez. Öğretmenler Mehmet Koldıran, Fuat Kaya, Ali Arıcan ise buluş, patent ve marke üretimi çalışmalarıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından teşekkür belgesi verildi. Tekirdağ Ölçme Değerlendirme Sınav Hizmetleri Merkezi tarafından yapılan soru yazım çalışmalarında görev alan Nurullah Narin Ortaokulu öğretmeni Esranur Bayar’a, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Covid-19 konusunda ‘Bilinçliyiz, Birlikteyiz, Güçlüyüz’ temalı afiş yarışmasında üçüncü olan Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi öğrencisi Semanur Baloğlu, resim yarışmasında mansiyon ödülü alan Yunus Emre İlkokulu öğrencisi Berfu Canseven ve yine resim yarışmasında mansiyon alan Yunus Şenel Ortaokulu öğrencisi Tanem Uğurlu’ya protokol üyeleri tarafından hediyesi takdim edildi.

 

 

 

TABLETLERİ TESLİM EDİLDİ

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Küçükparmaklar projesi kapsamında gerçekleştirilen protokolle Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler için alınan tabletler Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva ve protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Tablet dağıtım töreninde öğrenciler ve veliler ile sohbet ederek tavsiyelerde bulunan Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, öğrencilere hayırlı olması ve başarılar getirmesi temennisinde bulundu.


 

 

ONLAR ÜLKEMİZİN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞACAKLAR

 

Çocukların yüzündeki gülümsenin kendileri için tarifi olmayan bir mutluluk olduğunu kaydeden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, “TOBB öncülüğünde başlatılan bu projede ÇTSO olarak eğitime bir nebze de olsak destek verebiliyorsak ne mutlu bize. Eğitime desteklerimiz Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak artarak devam edecek. Biz çocuklarımızın geleceği için çalışıyoruz. Onlar da ülkemizin geleceği için çalışacaklar” ifadelerini kullandı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10