Bahçeli'den Öztrak'a ağır itham

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda; CHP Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak'a ağır ithamlarda bulundu. Kemal

Tekirdağ 21.02.2021 11:55:00 0
Bahçeli

Ağır ifadelerle CHP'ye yüklenen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Boğaziçi Üniversitesi'nde fitnenin sahne aldığını ifade ederek, ABD'de Demokrat Parti’ye yakınlığı ile bilinen, küresel bir düşünce kuruluşu olan Brooking Enstitüsü’nde son günlerde yayımlanan Türkiye-ABD ilişkilerini merkezine alan raporlarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 

CHP'Lİ ÖZTRAK'A AĞIR İTHAMLAR

 

Türkiye’ye ve meşru hükümete alçakça parmak sallandığını kaydeden MHP Lideri Bahçeli şöyle devam etti: "Brooking Enstitüsü Türkiye’yi adeta sömürge ülkesi gibi servis etmiştir. Gözümüzden kaçmayan bir başka husus da şudur: Kemal Derviş, Brooking Enstitüsü’nde yöneticidir. Bu durum kuşku vericidir. CHP'nin Brooking Enstitüsü'yle irtibatı, Derviş-Kılıçdaroğlu bağlantıları, dahası CHP'nin ABD'nin yeni hükümetine düşünce kuruluşları vasıtasıyla muhbirlik yapıp yapmadığı milli vicdan tarafından sorgulanmaktadır. Yazılan karanlık senaryonun iç yüzü aydınlanmaya başlamıştır. Derviş'in yeni bir fitne düzeneğinin asal unsurlarından birisi olduğu vehim değil, vaki bir gerçektir. CHP'de iki Kemal vardır. Acaba diyorum, mesela Faik Öztrak, hangi Kemal'i lideri olarak kabullenmektedir? ABD'deki Kemal'in CHP'deki ajanı ve taşeronu Öztrak mıdır?"

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10