Başkan Yüksel: Her şeyin başı sağlık

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ergene İlçe Başkanı Nuh Nuhoğlu, parti yöneticileri, CHP Ergene İlçe Örgütü Gençlik Kolları Başkanı Aydoğan Taşkın ve yönetim kurulu üyeleri, Ergene Belediye Baş

Ergene 28.02.2021 12:00:00 0
Başkan Yüksel: Her şeyin başı sağlık

Geçtiğimiz 7 Ekim 2020 tarihinde yakalandığı Covid-19 hastalığı nedeniyle bir bölümü hastanede olmak üzere tedavi gören ve bu tedavisi sebebiyle 128 gün boyunca görevinden ayrı kalan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e geçmiş olsun ziyaretleri sürüyor. İlk olarak beraberinde ilçe yöneticileri ile birlikte CHP Ergene İlçe Başkanı Nuh Nuhoğlu, Başkan Yüksel’i ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Nuhoğlu ve beraberindekilere nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel de koronavirüs testi pozitif çıkması nedeniyle bir süre evinde ilaç tedavisi gören Nuh Nuhoğlu’na geçmiş olsun dileğinde bulundu.

 

"HER ŞEYİN BAŞI SAĞLIK"

 

"Her şeyin başı sağlık" anlayışıyla hareket ettiklerini dile getiren Başkan Yüksel, “Pandemi dönemi bizlere bir kez daha sağlığın önemini hatırlattı. Ergene Belediyesi olarak ilçemizde yaşayan vatandaşların gerek pandemi döneminde sağlığını korumak gerekse ekonomik açıdan katkı sağlamak adına tüm imkanlarımızı adeta seferber ederek çalışmalarımızı yaptık, yapmaya da devam ediyoruz” dedi.

 

 

CHP’Lİ GENÇLER BAŞKAN YÜKSEL’İ ZİYARET ETTİ

 

Günün ikinci ziyaretini ise CHP Ergene İlçe Örgütü Gençlik Kolları Başkanı Aydoğan Taşkın ve yönetim kurulu üyeleri gerçekleştirdi. Gençlerle makamında bir araya gelen ve ziyaretlerinden ötürü CHP’li gençlere teşekkür eden Başkan Yüksel, “En önemli ve en büyük yatırımın gençlere olan yatırımlar olduğunu bilerek hareket ediyoruz. Gençlerimizi önemsiyoruz. Sorunlarına eğiliyor, çağrılarına kulak veriyoruz. Bu nedenle gençlerimiz için ilçemize spor alanları, spor salonları, sosyal donatı alanları ve tesisler kazandırıyoruz. Gençler bizim umudumuz, geleceğimiz, her şeyimiz” diye konuştu. 

 

Haber/Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10