Özcan'dan şehit ailelerine ziyaret

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, beraberinde parti yöneticileriyle birlikte, geçen yıl İdlib'te şehit olan Tekirdağlı askerlerin ailelerine ziyaretler gerçekleştirdi. Özcan ilk olarak, Şeh

Tekirdağ 1.03.2021 15:23:00 0
Özcan

AK Parti İl Başkan Yardımcıları Mustafa Bahar ve Akın Yılmaz, İlçe Koordinatörü, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Mustafa Keskin ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri’yle birlikte Birhan Er'in ailesini ziyaret eden Özcan, şehide rahmet dilediklerini ve minnet duyduklarını ifade etti. Özcan’ın bir sonraki durağı, Piyade Uzman Onbaşı Recep Bekir’in Ergene’deki aile eviydi. Ziyarete İl Başkan Yardımcıları Mustafa Bahar ve Akın Yılmaz, AK Parti Ergene İlçe Koordinatörü ve İlçe Başkanı İbrahim Gönül, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları da katıldı. Ziyaret sonrası Özcan, vatan için şehit olanlara bir kez daha minnettar olduklarını vurguladı.

 

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

 

AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan'ın son durağı, Saray oldu. Burada İdlib şehitlerinden Piyade Uzman Çavuş Nihat Kara’nın ailesini ziyaret eden Özcan’a, İl Başkan Yardımcıları Mustafa Bahar ve Akın Yılmaz, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, AK Parti Saray İlçe Başkanı Samet Derviş ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik etti. Ziyaretin ardından, oldukça duygusal anlar yaşadıklarını belirten Özcan, kahraman şehitlerimizle her daim gurur duyacaklarını ve onlara sonsuz bir minnet duyduklarını söyledi.

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10