Tekirdağspor Hentbol Takımı Ankara'da kayıp

Hentbol Kadınlar 1.Liginde ilk üç mücadelesi veren Tekirdağspor Hentbol Takımı takipçisi Polatlı Belediyespor'a konuk oldu. Rakibi karşısında maç boyunca tutuk bir oyun ortaya koyan Tekirdağspor karşı

1.03.2021 15:38:00 0
Tekirdağspor Hentbol Takımı Ankara

Polatlı Yeni Spor Salonunda Pazar günü oynanan karşılaşmaya Polatlı Belediyespor Handan Kocabıyık, Aleyna Nur Sülün, Selin İnal, Hülya Yıldırım, Yağmur Aktay, Tuğe Songür, Ebru Öztürk, Kübra Katar, Şilannur Alp, Elif Özdeniz,Emine Şahin kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Tekirdağspor ise Sevim Ay, Alev Mercan, Dijle Karahan, Berfin Yaylı, Zehra Karaboğaz, Ayşe Dik, Leyla Tansalıç, Songül Tezkorkmaz, Ayşenur Durmaz, Kübra Akçayoğlu, Leyla Gümüşsoy, Dilek Serçe, Sevil Ay, Zehra Çakır kadrosu ile çıktı.

FARK AÇILDI

Zirve yarışından önemli karşılaşmaya ev sahibi ekip Polatlı Belediyespor etkili başladı. Hülya Yıldırım ve Elif Özdeniz ile etkili hücumlar geliştiren Polatlı Belediyespor bulduğu sayılarla fgarkı açmasını bildi. Tekirdağspor ise istediği oyun ortaya koyamayarak aradaki sayı farkını indiremedi. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında üstünlüğünü sürdüren ev sahibi ekip Polatlı Belediyespor ilk devreyi 13-8’lik üstünlük ile tamamladı.

 MAĞLUBİYET İLE AYRILDI

İkinci devre geliştirdiği ataklarda farkı indirmeye çalışan Tekirdağspor Sevil Ay ile ayakta kalmaya çalıştı. Sık sık hücumda hatalar yapan Tekirdağspor bir türlü beraberliği yakalayacak golü bulamadı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında üstünlüğünü sürdüren Polatlı Belediyespor karşılaşmadan da 26-23’lük galibiyet ile ayrıldı. Polatlı Belediyespor bu galibiyet ile ligdeki 12’inci galibiyetini alırken, Tekirdağspor ise dördüncü mağlubiyetini alarak ilk üç yarışında ağır bir yara aldı. Tekirdağspor’da Sevil Ay kaydettiği on golle maçın en skoreri olurken, Polatlı Belediyespor’da Hülya Yıldırım 9,Elif Özdeniz 5, Kübra Katar ve Selin İnal ise dörder gol kaydetti.

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10