Kozuva: En iyisini yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın

2015 yılında bu yana Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün araç ihtiyacını karşılamak üzere kiralama yöntemiyle tahsis edilen 2 aracın Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO

Çerkezköy 3.03.2021 17:19:00 0
Kozuva: En iyisini yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın

2 aracın 6 yıldır Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce kullanıldığını ve kiralama tutarlarının oda tarafından karşılandığını kaydeden Kozuva, “Kiralama süreleri 31 Mart 2021 tarihinde sona erecek. Bu nedenle yaptığımız fiyat araştırmasında kiralama maliyetlerinin 2 katına çıktığını gördük. Buna istinaden yeni bir yöntem için araştırma içerisine girdik” dedi.

 

“31 MART’A KADAR FİRMAYA İADE EDİLMESİ GEREKİYOR”

 

ÇTSO, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ve ilgili firmanın imzalarının bulunduğu sözleşme gereği araçların 31 Mart 2021 tarihinde kiralanan firmaya iade edilmesi zorunluluğu gerektiğini, araçların bu nedenle geri istendiğini dile getiren Kozuva, “Covid-19 sürecinin tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde ve tabi ki bölgemizde de etkilerini hep birlikte yaşıyoruz. Bu süreçte 2020 yılında bölgemizdeki kamu kurumlarına hibe olarak yaklaşık 500 bin TL yardımda bulunduk. Bu da tüm harcamalarımız içerisinde yüzde 15’ine karşılık geliyor. Üniversite öğrencilerimizin burslarını ödemeye devam ettik, hastanelerimize, Kaymakamlıklarımıza, Emniyet Müdürlüklerimize bu zorlu süreçte maddi- manevi destek olduk. Yine ÇTSO mülkiyetindeki bir aracımızı da oluşan ihtiyaç nedeniyle Çerkezköy Kaymakamlığımıza tahsis ettik. Açıkçası üyelerimiz, kamu kurumlarımızla birlikte bu zorlu süreci kol kola atlatmak için büyük bir çaba, özveri ve gayret gösterirken iki kurum arasındaki iletişimin basına sızdırılarak yalan yanlış haberlere yol açılması bizleri derinden üzdü” dedi.

 

“EN İYİSİNİ YAPACAĞIMIZDAN KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN”

 

ÇTSO’nun Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’daki üyeleri ile büyük bir aile olduğu belirten Kozuva “Bu 3 güzide ilçemizde eğitimden sağlığa, güvenlikten sosyal yardımlaşmaya kadar maddi-manevi destekleri bizden önce olduğu gibi bizimle de, bizden sonra da devam edecek. Ancak şu da unutulmamalıdır ki üyelerimizin ödediği aidatlar ile yaptığımız her faaliyetimizde önceliğimiz her zaman üyelerimiz oldu. Tüm bunlara dikkat ederek hem üyelerimizin hem de üç ilçemiz kurumlarının her zaman yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün ihtiyacı olduğu gibi Kapaklı ve Saray İlçe Emniyet Müdürlüklerimizin de bu konudaki ihtiyaçları bizlere ulaşıyor. Bu tür ihtiyaçların belirli kurallar çerçevesinde dile getirilmesinin de önemini ayrıca ifade etmek isterim. Covid-19 sürecini her yönüyle dikkate alarak üyelerimizin aidatları ile oluşan bütçemiz kapsamında yeni bir yöntem geliştirerek emniyet güçlerimizin daha iyi hizmet verebilmesi için araç tahsisi konusunda en iyisini yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın ” ifadelerini kullandı.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10