Ülkü Ocaklarında yeni yönetim belli oldu

Geçtiğimiz ay düzenlenen devir teslim töreninde Yavuz Kemal Yazar'dan Ülkü Ocakları Çerkezköy İlçe Başkanlığı görevini devralan Zafer Şengöz'in yeni yönetimi belli oldu.

Çerkezköy 5.03.2021 17:58:00 0
Ülkü Ocaklarında yeni yönetim belli oldu

TEŞEKKÜR ETTİ
Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Zafer Şengöz, yaptığı açıklamada, “17 Şubat 2021 itibariyle Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım’ın olurlarıyla ve Tekirdağ Ülkü Ocakları İl Başkanımız Hayrullah Zıvalıoğlu’nun talimatlarıyla Ülkü Ocakları Çerkezköy İlçe Başkanlığına atanmış bulunmaktayım. Bugün itibariyle yönetim kurulumuzu kurduk. Öncelikle şahsımı, şehitler kervanının bu şerefli makamına,  layık gören Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım Bey’e, Tekirdağ Ülkü Ocakları İl Başkanımız Sayın Hayrullah Zıvalıoğlu Bey’e teşekkür ederim” dedi.

 

BÜTÜN BENLİĞİMİZİ ORTAYA KOYARAK MÜCADELE EDECEĞİZ

 

Şengöz,” Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, hepimizin şahsiyetini oluşturarak geleceğimize yön veren, Türklük gurur ve şuurunu, İslam ahlak ve faziletini düstur alarak bir nesli geçmişten aldığı ilhamla geleceğe hazırlayan kutlu bir dergahtır.Bu kutlu sancak, ki Başbuğumuz Alparslan Türkeş Beyefendi’den bizlere emanettir. Bizler devraldığımız bu kutlu sancağı, liderimiz sayın Dr.Devlet Bahçeli Beyefendi’nin çizdiği yolda, Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım Bey’in emirleriyle ve Tekirdağ Ülkü Ocakları İl Başkanımız Sayın Hayrullah Zıvalıoğlu Bey’in talimatlarıyla daha ileriye taşımak için, bütün benliğimizi ortaya koyarak mücadele edeceğiz. Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in de ifade ettiği gibi bu mücadelemizi sürdürürken “gayemiz, sadece Cenab-ı Allah’ın rızasıdır. Göreve atandığım andan itibaren; şehitler makamının hakkını vermek için gece gündüz demeden çalışacağız. Bu vesileyle tüm ülküdaşlarımı;Türklüğün yıkılmaz kalesi olan, Hoca Ahmet Yesevi’nin dergahı, peygamber ocağı  Ülkü Ocaklarımıza bekliyorum. Göreve atanmam vesilesiyle, hayırlı olsun dileklerini ileten herkese tüm samimiyetimle teşekkür ediyorum. Bu kutlu davaya gönlünü adayıp emek veren herkese de ayrıca teşekkür ediyorum. Ne Mutlu Türk’üm Diyene” diye konuştu

 

YENİ YÖNETİM OLUŞTU

 

Zafer Şengöz başkanlığındaki Ülkü Ocakları Çerkezköy İlçe Başkanlığı yönetim kurulu su isimlerden oluştu:  İlçe Başkanvekili; İshak Eroğlu, Asena Birimi; Çağla Akkaya, Sıla Biraz, Eğitimden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı; Murat Can Ergün, Recep Erden, Bahadır Şimşek, Orta Öğretim Birimi; Ahmetcan Adıgüzel, Fevzican Esin, Üniversite Birimi; Hakan Erdağ, Ferdi Irmak, Türk Dünyası Birimi; Samet Yiğit Avlamaz, Barış Açan,  STK’lardan Sorumlu Başkan Yardımcısı; Recep Gür, Salih Yanmak, Mahalle Birimi; Erdem Yıldırım, Hasan Ateş, AR-GE Birimi; Kürşat Yakışıklı, Emrullah Tekin, Barış Yılmaz, Basın Yayın ve SM Birimi; Suat Akçelik, Bedirhan Macit, Abdülkadir Ünlü, Bürokrasiden Sorumlu Başkan Yardımcısı; Cem Demirtaş, Murat Güzelay, Sosyal Faaliyet Enis Tosun, Burak Zümbül, Sosyal Sorumluluk Mehmet Can Zorlu, Ahmet Can Avcı, Aydın Can Baydemir, Dergi Muhasip; Mehmet Kılınç, Oktay Aksel, Hukuk Birimi; Mehmet Can Tokuç”

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10