Kapaklıspor yeni sezona merhaba dedi

Bu yıl Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Kapaklıspor lig takviminin açıklanmasının ardından yeni sezon hazırlıklarına önceki gün merhaba dedi. Kulüp Başkanı Nizamettin Çoban karakterli ve

Kapaklı 9.03.2021 16:23:00 0
Kapaklıspor yeni sezona merhaba dedi

Geçtiğimiz yıl Süper Amatör Ligi birinci tamamlayarak alınan karar doğrultusunda Bölgesel Amatör Lige yükselen Kapaklıspor yeni sezon hazırlıklarına başladı.

 

İLK ANTRENMANI YAPTI

 

Bölgesel Amatör Ligin yeni ekiplerinden Kapaklıspor, Türkiye Futbol Federasyonunun aldığı karar neticesinde liglerin Nisan ayında başlayacağını açıklamasının ardından hazırlıklarına önceki gün Kapaklı Stadyumunda başladı. Teknik Direktör Cengiz Vural nezaretinde gerçekleştirilen ilk antrenmana iç ve dış transfer 26 oyuncu katılırken, ilk antrenmanda futbolcular açma germe hareketleri yaptı.

 

TAKIMI EN YÜKSEK YERLERE TAŞIYACAĞIZ

 

Bu yıl ligde genç ve karakterli oyuncular ile mücadele edeceklerini kaydeden Kapaklıspor Kulüp Başkanı Nizamettin Çoban,” Kadromuzda bulunan oyuncularımızın çoğu çevre ilçelerden tanıdık, referanslı oyunculardır. İyi bir kadro kurma gayesindeyiz. İnşallah Kapaklıspor’u hak ettiği yerlere çıkartacağız. Kapaklıspor olarak bu yıl ligde adımızdan söz ettireceğiz. Bölgesel Amatör Lig takımlarına sakatsız, sağlıklı bir sezon diliyorum. Başta Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin olmak üzere yönetim kurulu arkadaşlarıma ve destek olan herkese şükranlarımı sunuyorum. Bir olup gerekli desteklerle birlikte Kapaklıspor’u en yüksek yerlere taşıyacağız” dedi.

 

24 OYUNCU İLE YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ

 

Yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını kaydeden Kapaklıspor Teknik Direktörü Cengiz Vural, “ Anlaşma sağladığımız 26 oyuncu ile ilk antrenmanımızı gerçekleştirdi. İç ve dış transferlerimiz ise aralıksız devam ediyor. Süreç içinde ise 24 oyuncu ile yolumuza devam edeceğiz. Antrenmanlarımızı haftanın altı günü sosyal mesafe kurallarına riayet ederek yapacağız. Bu sezon ligde mücadele edecek tüm takımlara başarılar diliyorum” diye konuştu.  

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10