Kapaklı'da emekçi kadınlara çiçek

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Kapaklı Belediye Başkan Vekili Özgür Cengiz tarafından, Kadın Aile Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikte kadınlara çiçek verildi.

Kapaklı 9.03.2021 16:30:00 0
Kapaklı

Kapaklı Belediyesi Kadın Aile Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikte Kapaklı Belediyesi ve Hükümet Konağı’nda çalışan kadınlara, kadın kursiyerlere ve kadın vatandaşlara çiçek hediye edildi.

 

KADINA YÖNELİK ŞİDDET SON BULMALI

 

Kapaklı Belediye Başkan Vekili Özgür Cengiz ve Kadın Aile Müdürü Filiz Kaya, etkinlik kapsamında ilk olarak Kapaklı Belediyesi’nde çalışan kadın personellere hediyelerini takdim ettiler. Ardından Kapaklı Hükümet Konağı’nda çalışan kadın personellere hediye çiçekleri verildi. Programında devamında Atatürk Kültür Merkezi ve Turizm ve Yöresel Ürünler Merkezi Emek Sepeti Üretim Atölyesi’nde belediye kurslarına katılan kadın kursiyerler ve kadın vatandaşlara da hediye çiçek takdim edildi.

 

"BİR GÜN DEĞİL, HER GÜN HATIRLAMALIYIZ"

 

Kapaklı Belediye Başkan Vekili Özgür Cengiz, yaptığı açıklamada, kadına yönelik şiddete dikkat çekerek, "Dünyamızı güzelleştiren kadınlarımızı sadece bir gün değil her gün hatırlamamız gerekiyor. Son zamanlarda kadınlara yönelik şiddet haberlerini üzüntüyle duyuyoruz. İnşallah bu tür olayların failleri gereken cezaları alacaktır. Peygamber efendimizin de dediği gibi, ‘Cennet anaların ayaklarının altındadır’ düsturu ile her kadının ana olduğunu unutmamamız gerekiyor" dedi.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10