Büyükşehir, yol çalışmalarını Çerkezköy'de başlattı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 2021 yılı faaliyet programı kapsamında yol yapım ve onarım çalışmalarına hijyen ve maske kurallarına dikkat ederek başladı. Bu kapsamda Çerkezköy Cengiz Topel Bulvar

Çerkezköy 11.03.2021 13:21:00 0
Büyükşehir, yol çalışmalarını Çerkezköy

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, Çerkezköy Cengiz Topel Bulvarı Kuş Bahçe Mevkii'nde SSB beton yol yapımına başlandı. Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) tarafından yağmur suyu, içme suyu ve kanalizasyon tesisatı ile birlikte altyapısı tamamen yenilenen, toplam uzunluğu 2 bin 400 metre olan Atatürk ve 1 Kasım caddelerinin beton yol yapımına ise önümüzdeki günlerde başlanacak.

 

YOL ÇALIŞMALARINI ÇERKEZKÖY'DEN BAŞLATTI

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, Çerkezköy'deki çalışmalar ile birlikte yol yapım sezonunu açtıklarını ifade ederek, "Yol çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başladık. Çerkezköy'deki, beton yol çalışmalarımızın ardından 2021 yılı faaliyet programımız çerçevesinde diğer ilçelerimizde de devam edeceğiz" dedi.

 

KAPAKLI'DA YOL VE KALDIRIM YAPILACAK

 

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Kapaklı Erbay Caddesi'nde bin 400 metre beton yol ve kaldırım çalışmalarının da TREDAŞ'ın elektrik, altyapı ve aydınlatma çalışmalarının tamamlanmasının ardından başlayacağı kaydedildi.

 

Haber/Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10