Koronavirüs denetimleri devam ediyor

Çerkezköy merkezinde ve Kızılpınar'da koronavirüs salgınıyla mücadelede virüsün yayılım hızını düşürmek amacıyla alınan tedbirler kapsamında Kaymakam Atilla Selami Abban baÅ?

Çerkezköy 11.03.2021 13:30:00 0
Koronavirüs denetimleri devam ediyor

Kaymakam Abban'ın yanı sıra İlçe Jandarma Komutanı Serkan Engin, İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Murat Öner, İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Çerkezköy Şoförler Odası Başkanı Mustafa As, ilgili tüm kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirilen denetimler kapsamında, internet kafeler/salonları, düğün ve/veya nikâh salonları, ganyan, iddaa ve milli piyango bayileri gibi yerler; mesafeli oturma planı, HES kodu sorgulama, maske ve sosyal mesafe kurallarına uyum konusunda kontrol edildi.

 

 

İLÇELERDE DENETİMLER SÜRÜYOR

 

Çerkezköy'ün yanı sıra Tekirdağ'ın diğer ilçelerinde de koronavirüs denetimleri devam ediyor. Kapaklı'da denetim ekipleri, Dinamik Denetim Modeli kapsamında İçişleri Bakanlığı'nın “Haftalık Tematik Denetimler” konulu genelgesi gereğince denetimlerini sürdürdü. İlçede çocuk parkları, düğün salonları, idda bayileri, büfeler ve internet kafeler denetlendi.

 

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10