Kadınlara yönelik kurslara ilgi

Kapaklı Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü tarafından ücretsiz olarak düzenlenen kurslar devam ediyor. Atatürk Kültür Merkezi ve Karaağaç Ek Hizmet Binası'nda düzenlenen rölyef, çeyiz ürÃ

Kapaklı 11.03.2021 14:10:00 0
Kadınlara yönelik kurslara ilgi

Atatürk Kültür Merkezi ve Karaağaç Ek Hizmet Binası’nda düzenlenen rölyef, çeyiz ürünleri, ev tekstili ve mandala teknik-1 kursları; temizlik, maske ve mesafe kurallarına dikkat edilerek gerçekleştiriliyor. Yoğun katılımla devam eden kurslarda eğitim alan kursiyerler, kurslarla hem sosyalleşip hem de el becerisi kazanıyor.

 

“HEM SOSYALLEŞİYOR, HEM DE EL EMEĞİ GÖZ NURU ÜRÜNLER ORTAYA ÇIKARIYORLAR”

 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, kadınlara yönelik düzenlenen kurslarla ilgili yaptığı açıklamada, “Kontrollü normalleşme ile birlikte kadınlarımıza yönelik düzenlediğimiz kurslarımız devam ediyor. Kültür Müdürlüğümüz tarafından Turizm ve Yöresel Ürünler Merkezi Emek Sepeti Üretim Atölyemizde devam eden kurslarımızın yanı sıra Kadın Aile Müdürlüğümüz tarafından da birçok kurs düzenleniyor. Atatürk Kültür Merkezi ve Karaağaç Ek Hizmet Binası’nda düzenlenen rölyef, çeyiz ürünleri, ev tekstili ve mandala kurslarına katılan kursiyerlerimiz hem sosyalleşiyor, hem de el emeği göz nuru ürünler ortaya çıkarıyorlar. Tüm kursiyerlerimize başarılar diliyorum. Ayrıca emek veren kurs hocalarımızı da şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

 

EMEK SEPETİ İLK KURSİYERLERİNİ AĞIRLIYOR

 

Bu arada Kapaklı Belediyesi Turizm Ve Yöresel Ürünler Merkezi Emek Sepeti Üretim Atölyesi bünyesinde vatandaşlara ücretsiz olarak verilen seramik, resim, punch nakış ve makrome kursları başladı. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Kısa bir süre önce Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) destekli projemiz olan Kapaklı Belediyesi Turizm Ve Yöresel Ürünler Merkezi Emek Sepeti Üretim Atölyesi’nde hizmetlerimize hızlı bir başlangıç yaptık. Burada vatandaşlarımız usta öğretici hocaları eşliğinde hem öğreniyorlar hem de el becerisi kazanıyorlar. Ülkemizde ve bölgemizde yoğun olarak görülen koronavirüs salgını önlemlerine dikkat ederek temizlik, maske ve mesafe kuralları ile kurslarımız devam etmekte. İlgi gösteren tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum, ayrıca burada vatandaşlarımıza emek veren kıymetli hocalarımıza da şükranlarımı sunuyorum" şeklinde konuştu.

 

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10