4'üncü günde de aramalar sonuç vermedi

Kapaklı'da 4 gün önce arkadaşlarının yanına gideceğini söyleyerek evden ayrılan ve kendisinden haber alınamayan fabrika işçisi 34 yaşındaki Hakan Kolsuz'un aracı, Vize'nin KıyıkÃ?

Kapaklı 14.03.2021 16:41:00 0
4

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir beyaz eşya fabrikasının plastikhane bölümünde çalışan Hakan Kolsuz, geçen çarşamba günü iş yerinden evine geldi. Ardından da ailesine, arkadaşlarının yanına gideceğini söyleyerek evinden ayrıldığı, geç saatte telefonla arayan ağabeyine de döneceğini söylediği bildirildi.

 

 

DÖRT GÜNDÜR HABER YOK

 

Hakan Kolsuz'un sabah evde olmadığını fark eden aile; önce iş yerini arayıp gelmediğini öğrendi. Ardından da polis ve jandarma ekiplerine kayıp ihbarından bulundu. Jandarma ve polis ekipleri Hakan Kolsuz’un otomobilini Kıyıköy’de terk edilmiş buldu. Aracın içinden boş alkol şişelerinin çıkması ve Kolsuz’un son olarak kayalıklar üzerinde görülmesi üzerine intihar şüphesiyle denizde arama çalışması başlatıldı. Jandarma ve polis ekiplerine, 4 gündür karadan ve havadan AFAD ekipleri destek verirken, Kolsuz’un yakınları ise gün boyu ekiplerin çalışmalarını meraklı gözlerle izledi. Öte yandan Pazartesi günü İstanbul’dan yeni bir dalgıç ekibinin çalışmalara destek vereceği kaydedildi.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10