ÇOSB'den sağlık çalışanları için anlamlı proje

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü, insan hayatının kutsallığından ödün vermeden ülkemizin dört bir yanında gece gündüz demeden üstün bir gayret ve sabır içinde çalıÅ

Çerkezköy 15.03.2021 17:17:00 0
ÇOSB

Dün saat 14.00’da 21 dönümlük alanda düzenlenen etkinlikle Kapaklı ve Çerkezköy’de görev yapan yaklaşık bin 400 sağlık çalışanı adına 2 bin 400 fidan toprakla buluştu. Etkinliğe ise Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Vekili Natan Yakuppur, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri Saim Buyruk ve Ahmet Temiroğlu ile Kapaklı Devlet Hastanesi yöneticileri katıldı.

 

21 DÖNÜMLÜK ALANDA 2 BİN 400 AĞAÇ DİKİLDİ

 

Fidan dikim etkinliğinde kısa bir konuşma yapan ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, “ Sağlık çalışanları için ne yapsak azdır. Böyle bir günde onları bir an olsun anmak için 21 dönümlük alanda 2 bin 400 tane ağaç dikeceğiz. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak ise etkinlik dolayısıyla tüm sağlık çalışanları adına Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi yönetimine teşekkür etti. Etkinlikte Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve protokol üyeleri ise birer fidanı toprakla buluşturdular. Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü tarafından  fidan dikimi anısına Kapaklı ve Çerkezköy’de görev yapan yaklaşık bin 400 sağlık çalışanına sertifika gönderildi.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10