Belediye personeline eğitim verildi

Saray Belediyesi Zabıta Komiseri AFAD Gönüllüsü Ferhat İncedere ve Avukat Halil Ruhi Genç Saray Belediyesi'nde görev yapan personele "Birey ve Aileler İçin Afet Bilinci" konusunda eğitim vererek, olasÄ?

Saray 16.03.2021 12:40:00 0
Belediye personeline eğitim verildi

Saray Belediyesi, personelini olası afetler hakkında bilinçlendirmek için “Birey ve Aileler İçin Afet Bilinci Eğitimi” düzenledi. 1 hafta boyunca devam edecek olan eğitimin ilki pazartesi günü 10.00 ile 11.00 saatleri arasında Saray Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Saray Belediyesi Zabıta Komiseri AFAD Gönüllüsü Ferhat İncedere ve Avukat Halil Ruhi Genç tarafından verilen eğitimde olası afetler hakkında bilgilendirme yapıldı.

 

YANGIN RİSKLERİNE KARŞI ÖNLEM ALIN

 

AFAD Gönüllüsü Ferhat İncedere yaptığı açıklamada, “ Risklerinizi farkında olun. Afet ve Acil Durum Aile Planınızı hazırlayın ve geliştirin. Sağlam binaları tercih edin.Eşyalarınızı sabitleyin, yerlerini değiştirin veya azaltın.Yangın risklerinize karşı önlem alın, bu konuda eğitimlere katılın.Çök- Kapan- Tutun tahliye gibi davranışları sürekli prova edin.İlk yardım malzemelerini yaşadığınız ortamda bulundurun ve ilk yardım eğitimi alın.Hem kendiniz hem de aileniz için tatbikat yapın.Toplumsal güç birliğinin geliştirilmesine katkıda bulunun” dedi.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10