Kapalı pazaryerinin açılışını TBMM Başkanı Şentop yapacak

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Yavuz Mahallesi Ruşen Güneş Caddesi üzerinde inşa edilen Osman Tabak Kapalı Pazaryeri, 19 Mart Cuma günü hizmete açılıyor. Saat 17.00'daki açılış, TBMM Başk

Süleymanpaşa 17.03.2021 16:08:00 0
Kapalı pazaryerinin açılışını TBMM Başkanı Şentop yapacak

Süleymanpaşa’da hayata geçecek olan ilk kapalı pazaryeri olan Kapalı Pazaryeri, mevcut alanda eski Tekirdağ Belediye Başkanı Osman Tabak tarafından kazandırılan ancak yıllar boyu bakımsız kalarak kullanılmaz hale gelen pazaryeri tamamen kaldırılarak modern ve ihtiyaca cevap verecek şekilde yeniden inşa edildi. 4300 metrekare kapalı alana sahip, bünyesinde çocuk parkı, çay bahçesi, mescit, dinlenme alanları ve pazar yerlerinin yer aldığı, Süleymanpaşa Belediyesi Osman Tabak Kapalı Pazar Yeri, Süleymanpaşa’nın ilk kapalı pazar yeri olma özelliğini taşımasının yanı sıra çok amaçlı olarak tasarlanmasıyla dikkat çekiyor. Pazartesi günleri Yavuz Mahallesi Semt Pazarı olarak hizmet verecek olan kapalı pazar yeri, haftanın belli günlerinde özellikle hanımların el emeklerini, organik ev yapımı gıdaları satabilecekleri Köy Pazarı ve yerel esnafa öncelik verilerek Sosyete Pazarı konsepti ile faaliyet gösterecek. Alan, diğer günlerde Süleymanpaşa Belediyesi’nin hizmetlerine ev sahipliği yapacak.

 

 

TBMM BAŞKANI ŞENTOP AÇILIŞI ŞEREFLENDİRECEK

 

19 Mart Cuma günü saat 17.00’da yapılacak olan açılış törenine Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’ta katılacak.Açılışa tüm vatandaşları davet eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “ Bu yıl, 2020’de başladığımız yatırımların hizmete gireceği ve yeni yatırımların temellerini atacağımız bir yıl olacak. Açılış maratonumuza rahmetli Osman Tabak’ın adını yaşatacağımız kapalı pazaryerimizle başlıyoruz. 4300 metrekare alana sahip, bünyesinde çocuk parkı, çay bahçesi, mescit, dinlenme alanları ve pazar tezgâhlarının yer aldığı proje, haftanın belli günlerinde Semt Pazarı, Hanımeli Pazarı, Organik Köy Pazarı ve yerel esnafımız tarafından kurulacak Sosyete Pazarı konseptiyle hizmet verecek. Hem pazarcı esnafımızın hem de vatandaşlarımızın kışın soğuktan ve yağıştan, yazın sıcaktan etkilenmeden ticaretlerini ve alışverişlerini yapabilecekleri pazaryerimizi, TBMM Başkanımız Prof. Dr. Sn. Mustafa Şentop hocamızın teşrifleriyle, 19 Mart Cuma günü saat 17.00’da hizmete açıyoruz. Tüm hemşehrilerimizi açılışımızda aramızda görmekten mutluluk duyarız,” dedi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10