Güliz Akay'dan şehit ailelerine ziyaret

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 106. Yıl Dönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ın eşi Güliz Akay beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı E

Çerkezköy 17.03.2021 16:25:00 0
Güliz Akay

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın eşi Güliz Akay, ilçede ikamet eden şehit ailelerimizi ziyaret ederek 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla hediyelerini takdim etti. 

 

HER ZAMAN SİZLERİN YANINIZDAYIZ

 

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 106’ncı yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Belediye Başkanı Vahap Akay’ın eşi Güliz Akay, Belediye Başkan Yardımcısı Esengül Güven ile birlikte şehit ailelerini ziyaret etti.Akay, ilçe merkezinde ikamet eden şehit ailelerini ziyaret ederek Belediye Başkanı Vahap Akay’ın saygı ve selamlarını iletti. Vatan için canlarını feda eden şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkılacağını ifade eden Akay, "Çerkezköy Belediyesi olarak, ülkemizin birliği ve bütünlüğü için gözünü kırpmadan canlarını veren şehitlerimizin ailelerinin ve gazilerimizin her zaman yanında olduk ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz" dedi. 

 

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Sırasıyla Şehit J. Er İlhan Doyran, Şehit Ulş. Er Ilgar Özkan, Şehit P. Er Mustafa Baykuş, Şehit Polis Memuru Dursun Zeytün, Şehit Reşat Kalkan, Şehit Korucu Asım Tayyar, Şehit Mu. Cvş. Mustafa Oruç, Şehit Polis Memuru Erdem Uçar, P.Komd. Er Serdar Gönülal, J. Komd. Çvş. Muharrem Yanal, J. Komd. Er Mahmut Dalkıç, Uz. Onb. Tayfun Pekel, Denizci Er Mehmet Yılmaz, J. Er Sinan Yurtkulu, Şehit J. Uzm. Cvş. Dinçer Ersoy’un ailelerini ziyaret eden Güliz Akay, Başkan Akay’ın gönderdiği hediyeleri şehit ailelerine takdim etti. Ziyaretlerden duydukları mutluluğu ve memnuniyeti dile getiren şehit aileleri, nazik hediyeleri için de Belediye Başkanı Vahap Akay ve eşi Güliz Akay’a teşekkür etti.  

 

Haber/Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10