Esnaf Odası, Fizitem Tıp Merkezi  ile indirim anlaşması yaptı

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Çerkezköy'de faaliyet gösteren Özel Fizitem Tıp Merkezi ile indirim anlaşması yaptı. İmzalanan protokole göre Kapaklı ve Çerkezköy'de bulunan odaya kay

Çerkezköy 18.03.2021 16:04:00 0
Esnaf Odası, Fizitem Tıp Merkezi  ile indirim anlaşması yaptı

Protokol töreninde konuşma gerçekleştiren Özel Fizitem Tıp Merkezi Mesul Müdürü Dr. Muhammet Ali Eke, Çerkezköy’de 2020 yılı Mart ayında faaliyete geçtiklerini kaydetti. Fizik tedavi üzerinde hizmet verdiklerini kaydeden Eke,” Özellikle felç geçirmiş, her türlü yaştan hastamızı en iyi imkanlarla tedavi ediyoruz. Bunun dışında hizmetlerimiz dahilinde bel ve boyun fıtığı hastalıklarında farklı tedavi yöntemlerini Çerkezköy’deki merkezimizde uygulamaktayız. Fizik tedavide farklı bir yaklaşım içerisindeyiz. Gelen hastalarımıza manuel tedavi, kuru iğneleme, kupa masajı gibi İstanbul’da yapılan tedavilerin birçoğunu uyguluyoruz. Bu çerçevede odalara, vakıflara, derneklere de hizmet vermekten memnuniyet duyarız. Üye birlikteliği olan odalarla indirim anlaşmalarımızı sürdürüyoruz. Başkanımız Ali bey ile yapacağımız bu anlaşma sonrası Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerine, ailelerine yüzde 15’lik bir indirim uygulayacağız” açıklamasında bulundu.

 

PROTOKOL İMZALANDI

 

Anlaşmanın hayırlı olması temennisinde bulunan Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, “ Duyarlı davranışlarından dolayı Ali Bey’e teşekkür ediyorum. Odadaki üye arkadaşlarımıza da indirimden faydalanabileceğini duyurmak istiyoruz. Protokolün tüm esnafımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Konuşmaların ardından indirim anlaşması Özel Fizitem Tıp Merkezi Mesul Müdürü Dr. Muhammet Ali Eke ve Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ tarafından imzalandı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10