Çerkezköy'de işletmelere koronavirüs denetimi

İçişleri Bakanlığının Yeni Kontrollü Normalleşme Dönemi nedeniyle yayımlanan "Dinamik Denetim Süreci" genelgesi kapsamında Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban başkanlığında denet

Çerkezköy 19.03.2021 16:36:00 0
Çerkezköy

Çerkezköy’de kontrollü normalleşme adımları kapsamında Kaymakam Atilla Selami Abban, İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya, İlçe Jandarma Komutanı Serkan Engin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ve denetim ekibinin katılımıyla lokanta ve kafelerde korona virüs denetimi gerçekleşti. Denetimlerde, sosyal mesafe ve hijyen kontrolü yapıldı.

 

UYARILARDA BULUNULDU

 

Cadde üzerindeki iş yerlerine tek tek giren Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, kafe ve restoran işletmecilerini uyarırken, kuralları hiçe sayan bazı işletmelere cezai işlem uygulattı.  İş yeri sahipleri ve çalışanlara korona virüsle mücadele kapsamında uyulması gereken kuralları hatırlatan Abban, sosyal mesafe ve maske kullanımı konusunda uyarılarda bulundu. Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban,  tedbir ve kuralların Koronavirüsü tehlikesi sona erene kadar esnetilmeden, hassasiyetle uygulanmaya devam edilmesi gerektiğini belirtti.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10