AK Parti'den şehit ailelerine ziyaret

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 106'ncı yıldönümü dolayısıyla ilçede yaşayan şehit ailelerini ziyaret etti.Şehit ailelerinin her zaman yanında olduklarını ve o

Çerkezköy 19.03.2021 16:39:00 0
AK Parti

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, Kadın Kolları Başkanı Nilgün Akyıldız, meclis üyesi Neziha Temur ve teşkilat mensupları ilçede ikamet eden şehit Erdem Uçar, Dinçer Ersoy’un ailelerini ziyaret etti.

BAŞ TACIMIZDIR

 

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. yıl dönümü vesilesiyle AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı şehit ailelerine evlerinde ziyaretlerde bulundu. Ziyarette konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, “ Sadece özel günlerde değil, her zaman şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanındayız. Şehitlerimiz kalbimizde, şehitlerimizin emanetleri ve gazilerimiz bizlerin baş tacımızdır. Bizler bu Cennet vatanda şehitlerimiz ve gazilerimizin sayesinde yaşıyoruz. Ne yapsak onlara olan borcumuzun asla ödeyemeyiz. Şehit ailelerimizin her zaman yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Onları ziyaret ederek varsa sorunlarını çözmeye onlarla sohbet ederek hasbihal etmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10