Kaymakam Abban'ı ziyaret ettiler

Çerkezköy Emniyet ve Asayiş Hizmetlerini Destekleme Derneği Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban'ı makamında ziyaret etti. Çerkezköy Emniyet ve Asayiş Hizmetlerini Destekleme Derneği Başkanı Gür

Çerkezköy 20.03.2021 16:05:00 0
Kaymakam Abban

Çerkezköy Emniyet ve Asayiş Hizmetlerini Destekleme Derneği Başkanı Gürkan Yılmaz, Sayman Atakan Türkmen, Sekreter Barış Ülker, Üyeler Yüksel Karip ve Okan Turan, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’ı ziyaret etti. Ziyarette Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya’da yer aldı.

 

 

BU YIL KURULDUK

 

Ziyarette derneğin çalışmaları hakkında bilgi veren Çerkezköy Emniyet ve Asayiş Hizmetlerini Destekleme Derneği Başkanı Gürkan Yılmaz, “ Dernek, Çerkezköy’de emniyet ve asayiş hizmeti veren birimleri maddi ve manevi yönden güçlendirmek, emsallerine örnek çağdaş hizmetin koşullarına cevap verecek hale gelmesine yardımcı olmak, bu amaçla görev yapan birimlerin hizmetlerinin yürütülebilmesi için dernek yönetimi tarafından her türlü ihtiyaç ve desteği yerinde tespiti yapılarak gerekli görülen harcamaları yapmak amacı ile 16 Şubat 2021 tarihinde kurulmuştur” dedi. Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ise Gürkan Yılmaz’a ve yönetimine yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür ederek dernek çalışmalarında başarılar diledi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10