Bir saat sonra çok geç olmadan biri bu sapkınlığa dur desin

Çerkezköy'de 7 Mart tarihinde İstasyon Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan lüks bir sitede meydana gelen darp ve cebir olayı sonrası hakkında adli ve idari soruşturma başlatılan Çerkezköy 3. Note

Çerkezköy 24.03.2021 11:21:00 0
Bir saat sonra çok geç olmadan biri bu sapkınlığa dur desin

Hakkındaki iddialara dayanamayarak işten ayrılmak zorunda kalan  S.S., ardı arkası kesilmeyen tacizler sonrası önceki gün noter hakkında avukatı aracılığıyla bir kez daha Çerkezköy Cumhuriyet Savcılığı’na giderek azxiranb  Haziran 2020 tarihinden bu yana mütemadiyen kendisini taciz ettiği gerekçesiyle Mehmet A. hakkında suç duyurusunda bulundu. İddiaya göre noterin nitelikli cinsel tacizleri, bu defa aile fertlerine tehdidin yanı sıra S.S.’nin arkadaşlarını telefonla aramayla devam etti. İddiaya göre uyarıcı maddeler aldığı kaydedilen Çerkezköy 3. Noteri Mehmet A’nın savcılık tarafından kan örneğinin alındığı da kaydedildi.

 

POLİS TARAFINDAN BİR KEZ DAHA GÖZALTINA ALINDI

 

Telefon mesajları, ses kayıtları ile birlikte Çerkezköy Cumhuriyet Savcılığı’nın başlatmış olduğu adli soruşturma devam ederken dün gece taraflar bir kez daha karakolluk oldu. Bu defa tek suçu Çerkezköy 3. Noteri’nde çalışan S.S.’nin arkadaşı olmak olan M.H.’yi arayan ve M.H.’nin eşiyle görüşen Mehmet A., iddiaya göre eşiyle görüştürmek istemeyince M.H.’nin eşini tehdit etti. Geçtiğimiz hafta İstasyon Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan lüks bir sitede meydana gelen olay nedeniyle evinden kovulan ve otelde kalmaya başlayan, zaman zaman da ruhsatlı tabancasıyla korku saldığı kaydedilen Mehmet A. şikayet üzerine kaldığı otelde bir kez daha gözaltına alınırken, bu defa polisler tarafından darp edilmiş bir halde bulundu.

 

“HAREKETE GEÇMEK İÇİN NE BEKLİYORLAR?”

 

Can güvenliğinin olmadığını belirterek yetkililerin bu konuda gerekeni yapmasını isteyen S.S., “Son günlerde sapkın erkeklerce işlenen kadın cinayetlerine Çerkezköy’den bir yenisinin eklenmemesi için eldeki bilgi ve belgeler doğrultusunda yetkililer harekete geçmek için ne bekliyorlar? Ne aile huzurumuz kaldı, ne can güvenliğimiz. Bu ülkede, bu ilçede insanlar namusuyla çalışamayacaklar mı? Ben bu tacizlere göz yumsaydım, boyun eğseydim nasıl bir kadın olurdum. Şimdi hakkımı aradığım için hem can güvenliğim, yok hem de mağduriyetim artarak devam etmektedir. Bir taraftan psikolojik yardım alırken bir taraftan da aramda bir şey olmayan sapkının duygularıyla yaşamak zorundayım” diyerek önceki kadın cinayetlerinde yaşanan benzer olayların sinyalini verdi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10