Çetintaş: Kutlu yolda yürümeye devam edeceğiz

Ankara'da geçtiğimiz gün gerçekleştirilen AK Parti 7.Olağan Büyük kongresine katılarak delege olarak oyunu kullanan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, kongrenin tüm Türkiyeâ??

Çerkezköy 25.03.2021 16:21:00 0
Çetintaş: Kutlu yolda yürümeye devam edeceğiz

AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi, Ankara Spor Salonu'nda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşirken, Çerkezköy’den ise AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

 

GÜÇLÜ VE BÜYÜK TÜRKİYE’Yİ HEP BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ

 

Kongrede delege olarak oyunu kullanan Çetintaş,”  Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımıyla kongremizi büyük bir heyecan ve coşkuyla tamamladık. Biz 13,5 milyon üyesi olan kocaman bir aileyiz. Artık önümüzde 2023 seçimleri var. Bizde bu doğrultuda çalışmalarımıza daha da bir hız vereceğiz. Pandemi tedbirleri kapsamında vatandaşlarımızı ziyaret edip, onları dinleyip, taleplerini ve isteklerini yerine getirmeye hız kesmeden devam edeceğiz. Türkiye’yi önce 2023 hedeflerine, ardından da 2053 vizyonuna Cumhur İttifakı ile kavuşturacağız. 2023 hedeflerimizi yeni bir başlangıç haline dönüştürerek 21. yüzyılı ve ötesini kuşatacak büyük ve güçlü Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Çetintaş,” Kongrede  4. kez MKYK üyesi seçilen Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ve Merkez Disiplin Kuruluna seçilen Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül’ü tebrik ediyorum. Sayın milletvekillerimiz partimizin üst düzey yönetiminde yer alması bizleri gururlandırdı. Kendilerine görevlerinde başarılar diliyorum. Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde, güven ve istikrar yolunda, yeni büyük güçlü Türkiye için partimizin 7.Olağan Büyük Kongresine katılım sağlayarak, bu kutlu davaya sahip çıkan tüm dava arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10