Başkan Çetin'den Yaşlılar Haftasına özel ziyaret

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Yaşlılar Haftası dolayısıyla ilçedeki yaşlı vatandaşları ziyaret etti. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Yaşlılarımızı sadece bugÃ

Kapaklı 25.03.2021 17:21:00 0
Başkan Çetin

Kapaklı Belediyesi Sosyal Destek Hizmetler Müdürlüğü tarafından hazırlanan Yaşlılar Haftası programında Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, eli öpülesi büyüklerimizi ziyaret ederek hediye paketi verdi.  Kapaklı Belediyesi, Yaşlılar Haftası dolayısıyla ilçedeki yaşlı vatandaşlara ziyaret programı düzenledi.Sosyal Destek Hizmetler Müdürlüğü tarafından düzenlenen programda Başkan Çetin, büyüklerimizle bir araya geldi.

 

 

“BİR KEZ DAHA HAFTALARINI KUTLUYORUM”

 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, yapılan ziyaretlerde yaşlılarımızın ellerini öperek hayır dualarını istedi. Başkan Çetin yaptığı konuşmada ise şu ifadeleri kullandı, “Yaşlılarımızı sadece bugünlerde değil her gün hatırlayıp, her gün ziyaretlerini geliyoruz. Bugün de günün anlam ve önemine binaen tekrar ziyaret etmek istedik. Sosyal Destek Hizmetler Müdürlüğü tarafından hazırlanan hediye paketlerimizi büyüklerimize teslim ettik. Her zaman varlıklarıyla güç bulduğumuz eli öpülesi kıymetli büyüklerimizin bir kez daha haftalarını kutluyorum.” dedi.

 

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10