Kuralları ihlal eden derneği Kaymakam Abban kapattı

İçişleri Bakanlığınca yayınlanan 'Dinamik Denetim Modeli Faaliyetleri' konulu genelge kapsamında Çerkezköy Kaymakamlığı koordinesinde oluşturulan ekiplerce ilçe genelinde dernek ve lokalleri denet

Çerkezköy 25.03.2021 17:32:00 0
Kuralları ihlal eden derneği Kaymakam Abban kapattı

İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi ile başlayan koronavirüs denetimleri aralıksız devam ediyor. Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya, İlçe Jandarma Komutanı Serkan Engin ve denetim ekibi ile birlikte Çerkezköy ilçe merkezinde bulunan dernek ve lokalleri denetledi.

 

DERNEĞİ KAPATTI

 

Düzenli aralıklarla denetimlerini sürdüren Kaymakam Abban, bu kez ağırlıklı olarak dernek ve lokalleri ziyaret etti. Girdiği bir dernekte üye olmayan kişilerin hem sigara hem de alkol içtiklerini gören Kaymakam Abban, kapama işleminin yapılmasını emretti. Müşteri kapasitesini gösteren afişlerin asılmadığı yerlere ise zabıta ekipleri tarafında afişler temin edildi.

 

 

DENETİMLER DEVAM EDECEK

 

Denetimlerin devam edeceğini belirten Kaymakam Abban, “Vatandaşlarımız daha duyarlı olmalı. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına özen göstermeliyiz. Denetimlerimiz de devam edecek.” dedi. Kaymakam Abban, ayrıca işletmelerden HES kodu sorgulamasını da aksatmamalarını istedi.

 

 

Haber/FAİK Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10