Özcan: "Cumhurbaşkanımız Tekirdağ'ı Çok Önemsiyor"

AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi'ne katılan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri Ankara'da çeşitli temaslarda bulundular. Cumhurbaşkanı R

Tekirdağ 26.03.2021 16:39:00 0
Özcan:

Ankara’daki kongreye katıldıklarını kaydeden AK Parti Tekirdağ Başkanı Mestan Özcan, İl başkan yardımcıları ve ilçe başkanlarıyla birlikte Ankara’Da çeşitli ziyaretler yaptıklarını kaydetti. İlk olarak önceki Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’e nezaket ziyaretinde bulunan heyet, ardından Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir ile Bakanlıkta bir araya gelerek Tekirdağ’ın sağlık sorunlarının çözümüne ilişkin bir toplantı gerçekleştirdiler.Bu görüşmenin ardından Mestan Özcan, Tekirdağ’da sağlık alanındaki sorunların en kısa sürüde çözüme kavuşturulacağı ve bunun için önemli bir görüşme yaptıklarının mesajını verdi. Özcan,” Çerkezköy Devlet Hastanemizin arızalı vakum sistemi hızlıca yenilecek. Çorlu Devlet Hastanemizin Araştırma Hastanesi olması konusu da girişimlerimiz neticesinde Bakanlığımızın planlama ve bütçesine hamdolsun girdi. Bu konudaki çalışmalar başladı ve İnşallah süratle nihayete erdirilecek” dedi.

 

 

ANITKABİR’İ ZİYARET ETTİ

 

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı ve partililer daha sonra Anıtkabir’i ziyaret etti. Burada konuşan Özcan, “Atatürk’ünde işaret ettiği gibi; ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin çok daha üstüne çıkarmak, bizim en öncelikli vazifemizdir” dedi. Özcan ve beraberindekilerin bir sonraki durağı çeşitli görüşmeler yapmak üzere AK Parti Genel Merkezi oldu.İl Başkanı ve ekibi burada, Genel Merkez AR-GE Başkanı iken Kongrede Tanıtım ve Medya Başkanlığına seçilen Hamza Dağ ve Kadın Kolları Başkanlığına Seçilen Ayşe Keşir’e tebrik ziyaretinde bulundular.  Ardından Alparslan Türkeş ve Muhsin Yazıcıoğlu’nu kabirleri başında anan heyet, daha sonra Mehmet Akif Ersoy’un İstiklal Marşı’nı kaleme aldığı Taceddin Dergâhını ziyaret ettiler. Özcan ve berberindekiler son olarak MKYK Üyeliğine tekrar seçilen Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel’e tebrik ziyaretinde bulundular.

 

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10