Çerkezköy'de Muhsin Yazıcıoğlu ve şehitler için mevlit okutuldu

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu anısına vefatının 12'nci yılı dolayısıyla Çerkezköy'de mevlit okutuldu. Muhsin Yazıcıoğlu'nun vatan, millet sevdal

Çerkezköy 26.03.2021 16:52:00 0
Çerkezköy

Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanlığı tarafından Merkez Osmanlı Camii’nde, 15 Temmuz Şehitleri Camii ve Bahçeli Camii’nde önceki akşam düzenlenen programda Muhsin Yazıcıoğlu ve şehitler anısına mevlit okundu ve dua edildi.

 

“ANT İÇMİŞ NEFERLERİYİZ”

 

Muhsin Yazıcıoğlu’nun vatan, millet sevdalısı, devletine bağlı, eşi benzeri bulunmayan bir lider olduğunu kaydeden Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Macit,” Bizler şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun emaneti olan nizamı alem davasını Büyük Birlik Partisi, Alperen Ocakları olarak ayakta tutmaya çalışarak emanetine sahip çıkmaya ant içmiş neferleriyiz. Bugüne kadar üstümüze düşeni yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Bu sadece Çerkezköy’de değil, tüm Türkiye’de, hatta tüm dünyada Türk topraklarında yanmış bir meşaledir. Bizler her kar yağdığında üşüyoruz. Ama bu meşaleyi Allah izin verdikçe tüm dünyada yakmaya devam edeceğiz. Başta liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz” dedi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10