Esnaf Odası'ndan Başkan Akay'a 'teşekkür' ziyareti

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı ziyaret etti. Ziyarette Başkan Bozdağ, pandemi dolayısıyla kapa

Çerkezköy 30.03.2021 16:07:00 0
Esnaf Odası

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Başkanvekili Hüseyin Bahar ve yönetim kurulu üyeleri, Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Ocak ayında aldığı ilçemizde iş yeri açma ve çalışma ruhsatı bulunan ve pandemi süresinde genelge ile faaliyeti durdurulan Çerkezköy Belediyesi sınırları içerisindeki kahvehane, kıraathane, bilardo salonu, internet cafe, kır bahçesi ve halı sahalara 2021 yılı içerisinde bir defaya mahsus 2 bin TL yardım yapılması nedeni ile Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkürlerini iletti.

 

 

ALIŞVERİŞLERİNİZİ YEREL ESNAFTAN YAPIN

 

 Çerkezköy’ün Tekirdağ’da 11 ilçe içinde esnafa destek konusunda öncü olduğunu ifade eden  Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, “Mevcut Belediyeler içinde 1 numara destek verdi. Biz de esnafımız adına Başkanımıza teşekkür etmek için ziyarette bulunmak istedik. Esnafa destek konusunda 11 ilçede en iyi durumda olan ilçeyiz. Bu konuda diğer ilçe esnaflarından da esnaf arkadaşlarımızın Başkanımıza teşekkürlerini getirdik. Buradan Çerkezköy’lü vatandaşlarımıza seslenmek istiyorum. Tüm Çerkezköy halkının esnafa destek olması için alışverişlerini yerel esnaftan yapmaları konusunda çağrıda bulunuyorum” dedi.

 

 

ESNAFIMIZIN ŞARTLARI ÇOK ZOR

 

Ziyaretten dolayı Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetimine teşekkür eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “ 2020 ülkemiz ve tüm dünya için zorlu bir sene oldu. Maalesef hala da bu zorlu süreç devam ediyor. Bu süreçte esnafımız da ciddi sıkıntılar yaşadı ve yaşamaya da devam ediyor. Esnafımızın şartları çok zor. İki ay evvel Cumhuriyet Halk Partili ve İYİ Partili Meclis Üyelerinin imzası ile esnafımıza destek konusunda öneri geldi. Çerkezköy Belediye Meclisi’nde 5393 sayılı Belediye Kanunu’ndan hareketle pandemi dolayısıyla kapalı olan işletmelere bir defaya mahsus olmak üzere 2 bin TL nakdi yardım yapılması kararı aldık” açıklamasında bulundu.

 

AKAY’A SÜRPRİZ HEDİYE

 

Akay, “ Pandemi nedeniyle zor günler geçiren esnafımıza bir nebze de olsa destek olabildiysek ne mutlu bize. Allah esnafımıza kolaylık versin. Çok zor bir süreç. İnşallah daha güzel, daha sağlıklı günlere en kısa zamanda kavuşacağız” dedi. Ziyaret sonunda Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a üzerinde resminin bulunduğu dokuma tablo hediye etti.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10