Albayrak: Projemiz Süleymanpaşa'nın çehresini değiştirdi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, hem kentin çehresini güzelleştirmek hem de vatandaşlara yeni sosyal aktivite alanları kazandırmak amacıyla başlattığı Süleymanpaşa Sahil Dolgu Alan 3. Etap Projesinde son a

Tekirdağ 31.03.2021 15:13:00 0
Albayrak: Projemiz Süleymanpaşa

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da proje alanını ziyaret ederek incelemelerde bulundu ve görevli teknik personelden çalışmalarda gelinen son durumla ilgili bilgiler aldı. 

 

EN ÖNEMLİ HİZMETLERİ ARASINDADIR

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “ Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, halkımıza geniş bir yelpazede hizmet veriyoruz. Daha önce iki etap halinde hayata geçirdiğimiz Sahil Dolgu Alanı Projemiz, Süleymanpaşa ilçemizin çehresini değiştirdi. Yeşil ve mavinin uyum içerisinde bütünleştiği ve halkımızın deniz ile buluştuğu bu proje, Tekirdağ Büyükşehir Belediyemizin önemli hizmetleri arasındadır. Yapacağımız çalışma, Sahil Dolgu Alanı Projemizin kapsamını daha da genişletecektir. İnsan odaklı bir anlayışla vatandaşlarımıza yeni sosyal yaşam alanları kazandırmaya devam edeceğiz" dedi.

 

KISA SÜREDE HİZMETE SUNULACAK

 

Yetkililer, Yaklaşık 10 bin metrekare alan üzerinde çalışmaları sürdürülen Süleymanpaşa Sahil Dolgu Alan 3. Etap Projesi kapsamında kaykay pisti, basketbol sahaları, çocuk oyun alanı, fitness alanı, bisiklet yolu, yeşil alanlar, dinlenme ve oturma alanları, seyir terası ve kent mobilyaları yer alacak. Projenin ilerleyen günlerde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulması hedefleniyor” dedi.

 

Haber/Melek ELMA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10