AK Parti'den derneklere ziyaret

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte hemşehri dernekleri, sakatlar derneği ve sosyal hizmetler merkezi müdürlüğünü ziyaret etti.

Çerkezköy 1.04.2021 20:01:00 0
AK Parti

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, Kadın Kolları Başkanı Nilgün Akyıldız ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Kızılpınar Aksaraylılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, UMAY Arama Kurtarma Derneğini Derneği, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi ve Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürlüğünü ziyaret etti.

 

“ELİMİZDEN GELEN NE VARSA YAPMAYA GAYRET EDECEĞİZ”

 

Yaptığı ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Çetintaş, “Bugün yönetimimiz ile birlikte derneklerimizi ziyaret ettik. Kendileri ile görüşerek bilgi alışverişinde bulunduk. İlçemizin ver derneklerimizin sorunlarından bahsederek neler yapabileceğimiz hakkında konuştuk. İlçemiz için elimizden gelen ne varsa yapmaya gayret göstereceğiz, bizim yetmediğimiz yerlerde üst makamlara konuları ileteceğiz. Zaman zaman yine böyle geziler yaparak başkanlarımızla, vatandaşlarımızla bir araya gelerek neler yapabileceğimiz hakkında bilgi alışverişinde bulunacağız.” dedi. 

 

Haber/Sevay SÖNMEZ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10