Vali Yardımcısı Narinoğlu'na veda programı

Tekirdağ Valiliği'nde görev yapan Vali Yardımcısı Ahmet Narinoğlu'nun emekliğe ayrılması nedeniyle Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım tarafından Tekirdağ Polis Evinde veda programı düzenlendi. Progra

Tekirdağ 6.04.2021 16:39:00 0
Vali Yardımcısı Narinoğlu

Programa Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’ın yanı sıra emekliliğe ayrılacak olan Vali Yardımcısı Ahmet Narinoğlu, Garnizon Komutanı Piyade Albay Şahin Yenilmez, vali yardımcıları ve il protokolü katıldı.

 

MÜLKİ İDARE AMİRLİĞİ GÖNÜLLE YAPILAN BİR MESLEKTİR

 

Programda konuşma gerçekleştiren Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, "Günlük mesai anlamında mülki idare mesleğiyle bağlantınız kesiliyor gibi görünse de gönülden baktığımızda hiçbir zaman meslektaşlarımızla bağımız kopmaz. Mülki idare amirliği gönülle yapılan bir meslektir. Bu kimliği şerefle taşıyoruz. Hiçbir zaman yüksünmeden vatandaşın ihtiyacını gidermek, ona hizmet etmek, onların problemlerini çözmek için canla başla çalışıyoruz. Öyle ya da böyle kamu görevinin bir sonu var. Burada, hepimizin bir meslek büyüğü var. Arkasından hem güzelliklerle hem hayırla yad edilen bir meslek büyüğümüz var. Allah yolunuzu açık etsin” dedi.

 

Haber/Sevim BOZKURT

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10