TSD Çerkezköy Şubesi'nden polis haftası ziyareti

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar ve yönetim kurulu üyeleri, Polis Haftası sebebiyle Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ziyaret gerçekleştirdi

Çerkezköy 9.04.2021 14:53:00 0
TSD Çerkezköy Şubesi

Önceki gün gerçekleşen ziyarete Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

POLİSLERİN GÜNÜNÜ KUTLADI

 

Ziyarette konuşan Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar, “ Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlayan, suç işlenmesini önlemek ve suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri layıkıyla yerine getiren, kamu güvenliği ve huzuru için gece gündüz demeden görev yapan başta ilçe emniyet mensuplarımız olmak üzere, emniyet teşkilatı mensuplarının 176. Yıl dönümünü ve Polis Haftası’nı kutluyorum. Özellikle koronavirüs ile mücadele kapsamında almış olduğunuz görevlerde göstermiş olduğunuz özveri, çaba ve fedakarlık içinde teşekkür ediyorum. Görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi de rahmetle, gazilerimizi minnetle yâd ediyoruz” dedi.

 

 

TEKERLEKLİ SANDAYLE BAĞIŞLADILAR

 

Ziyarette Kocaçınar,  engelli bireylerin emniyet binasına daha rahat erişebilmesi adına tekerlekli sandalye bağışladı. Kocaçınar, ayrıca dernek üyeleri tarafından yapılan polis maketini de İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya’ya hediye etti. Ziyaretten ötürü Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Başkanı Gülnur Kocaçınar ve yönetimine teşekkür eden Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya da vatandaşların emniyeti için en iyi hizmeti vermeye gayret ettiklerini belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10